Gay paartjie

Homoseksuele mans wat biologiese ouers wil word, kan hul drome verwesenlik deur 'n eierskenker en 'n swangerskap / surrogaat te gebruik met behulp van IVF. Die kombinasie van IVF met behulp van skenker eiers bevrug met sperm van die voorgenome ouers, met 'n embrio-oordrag in 'n surrogaat / swangerskapsdraer, bied gay paartjies die geleentheid om hul eie biologiese kinders te hê.

Die swangerskapstempo met skenker-eiers en swangerskap surrogaatskap is van die hoogste beskikbaar in geassisteerde voortplanting.

Kyk na al u opsies. IVF babble is hier om u te help met uitgebreide inligting oor u reis en hoe u u kanse vir 'n suksesvolle resultaat kan verhoog. Hier is die paaie na ouerskap om u te help om u opsies te ondersoek.

Klik op die paadjies hieronder om meer inligting te vind.

IVF

Die algemeenste opsie vir gay manspare is om twee kinders te hê, maar in verskillende stadiums. Die eerste baba sal swanger word met die sperm van die eerste manlike maat, en die tweede swanger word met die sperm van die ander maat. Die kinders sou deur hul gedeelde biologiese moeder met mekaar verwant wees as hulle dieselfde surrogaat gebruik.

'N Ander opsie is dat een maat sy sperm gebruik, en die ander een om 'n vroulike familielid te soek om as die eierskenker te funksioneer. Op hierdie manier sou die baba biologies verwant wees aan beide vennote.

As albei mans probleme met hul sperm het, dan skenker sperm is 'n opsie. Dit is 'n groot besluit om 'n besluit te neem oor die tipe donorsperma wat u wil gebruik om u gesin te begin. Daar is twee opsies: skenker-sperma van 'n anonieme skenker of spermskenking van iemand aan wie u ken of verwant is.

Dit is belangrik dat as u 'n spermskenking oorweeg van iemand wat u ken, met 'n prokureur wat spesialiseer in voortplantingsreg oorweeg, om ooreenkomste op te stel en advies te kry oor ander beskermings gedurende die hele proses.

Skenkerembrio's is ook 'n opsie as albei vennote 'n ernstige toestand het wat deur enige kinders geërf kan word.

Lees hier meer oor donateurs, surrogaatskap en mede-ouerskap

Klik hier afgelaai word vir meer inligting oor surrogaatskap vir gay pa's en ander paaie na ouerskap.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »