Enkel man

Mans wat hulself gereed hou om 'n gesin te stig, maar nie 'n maat het nie, of wat verkies om nie 'n maat te hê nie, begin hul oorsprong in surrogaatskap maak om pa's te word.

Mans wat biologiese ouers wil word, kan hul drome verwesenlik deur 'n eierskenker en 'n swangerskap / surrogaat te gebruik met behulp van IVF. Die kombinasie van IVF met behulp van skenker-eiers wat met die sperma van die beoogde ouer bevrug is, met 'n embrio-oordrag na 'n surrogaat / swangerskapdraer, bied enkel mans die geleentheid om hul eie biologiese kinders te hê.

IVF babble is hier om u te help met uitgebreide inligting oor die prosesse en hoe u u kanse op 'n suksesvolle uitkoms kan verhoog. Hier is u paaie na ouerskap om u te help om u opsies te ondersoek.

IVF

As u probleme met u eie sperm het, kan u ook die sperm van donateurs gebruik. Dit is 'n groot besluit om te besluit oor die tipe donorsperma wat u wil gebruik om u gesin te begin. Daar is twee opsies: skenker-sperma van 'n anonieme skenker of spermskenking van iemand aan wie u ken of verwant is.

Dit is belangrik dat as u 'n spermskenking oorweeg van iemand wat u ken, met 'n prokureur wat spesialiseer in voortplantingsreg oorweeg, om ooreenkomste op te stel en advies te kry oor ander beskermings gedurende die hele proses.

Die surrogaatskap vir 'n enkele man is nie anders as vir iemand anders nie.

Dit is belangrik dat u, wanneer u surrogaatskap oorweeg, met 'n prokureur wat spesialiseer in voortplantingsreg oorweeg, surrogaat- / eierskenkingsooreenkomste opstel en advies kry oor ander beskermings gedurende die hele proses.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »