FASE 7 | Embryo-bevrugting en ontwikkeling.

U kosbare eiers word nou in spesiale vloeistof geplaas en in 'n broeikas gebêre. Dit word dan met die saad van jou maat gemeng en vir 16 - 20 uur gelos om te bemes.

As die spermtelling laag is of nie van hoë gehalte is nie, kan u ICSI (intracytoplasmatiese sperminspuiting) aangebied word. Dit is waar die sperm direk in die eier ingespuit word. Dit kan die kanse op bevrugting aansienlik verbeter. Oor die volgende paar dae word die bevrugte eiers embrio's.

'N Embroloog verbou dit dan tot 6 dae versigtig. Dit sal hul kanse maksimeer namate hulle deur hierdie kritieke stadium vorder. Embrio's beweeg deur verskillende fases. As hulle die laaste stadium, blastosist ('n embrio met 'n vloeistofholte) bereik, word die beste embrio's gekies vir oordrag.

Die terminologie wat met IVF gepaard gaan, kan baie verwarring veroorsaak. Lees die onderstaande artikel deur. Dit sal in meer besonderhede terme soos 'blastosist' en 'bygestaan ​​uitbroei' verduidelik.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »