Sam Everingham, internasionale kenner van beste praktyk in surrogaatskap

Sam Everingham is 'n vader via surrogaatskap en het grade in sielkunde en openbare gesondheid. Hy hardloop Gesinne deur surrogaatskap, 'n opvoedkundige organisasie sonder winsoogmerk oor surrogaatpraktyk aan voorgenome ouers in Europa, Noord-Amerika en Australië.

Bekend vir sy voorspraak rakende surrogaatskwessies hou hy sedert 2014 wêreldwye konferensies vir beste praktyke vir ouers.

Sam het die beste en slegste gesien wat surrogaatskap kan lewer. Hy het agentskappe in die VSA, Indië, die Oekraïne en Kambodja besoek en is wêreldwyd besig met politici, media, spesialiste in surrogaatskap, navorsers en vele honderde gesinne en surrogate deur konferensies en aanlynbronne. Hy bestuur 'n navorsingskonsultant vir gesondheidsorg en is die skrywer van drie boeke.

As u enige vrae het vir Sam Everingham, stuur dit dan na hom deur 'n e-pos aan askanexpert@ivfbabble.com te stuur en sy naam in die onderwerpvak te voeg.

Lees meer hieroor Gesinne deur surrogaatskap

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »