Michelle Smith deel haar IVF-reis

Michelle Smith deel haar IVF-reis en bied ongelooflike raad en inspirasie aan ander langs die pad.

Michelle is op die punt om te begin met 'n ronde natuurlike IVF. (In 'n natuurlike IVF-siklus word die een eier wat u tydens u normale maandelikse siklus vrystel versamel en bevrug. Geen vrugbaarheidsmedisyne word in hierdie behandeling gebruik nie). Sy sal haar reis met ons deel deur haar video's en blogs. Behalwe dat ons 'n insig gee in hoe natuurlike IVF werk, sal sy vir ons gesonde vrugbaarheidsresepte gee om ons liggame 'n goeie hupstoot te gee. Kyk na ons voedingsblad om te sien hoe sy haar heerlike antioksidant-proteïne-smoothie kan maak. Ons sal u nou aan Michelle oorhandig om u 'n bietjie meer oor haar vrugbaarheidsreis te vertel.

Weet jy hoe die meeste dogtertjies oor hul troudag droom? Hulle droom van hierdie wit spoggerige rok, 'n groot sprankelende diamantring aan hul vinger, terwyl hulle langs prins sjarmante staan. Hulle droom van daardie magiese soen wat hul liefde as man en vrou seël. Dit was nie ek nie. Ek het daarvan gedroom om 'n mammie te wees. Ek het gedroom van 'n groot ronde maag en natuurlik die lieflike klein babatjie wat nie lank daarna sou opdaag nie. Ek het gedroom van die gesnuffel en soen my familie en ek sou deel. Natuurlik wou ek trou en 'n wonderlike man hê, maar ek het nie snags daar gebly nie. Ek het gereeld daaraan gedink hoe groot ek van 'n ma sou wees. Dit was toe, laat ons vinnig vorentoe gaan. Ek is 34 jaar oud, 3.5 jaar in 'probeer om swanger te raak' en is nog steeds nie 'n baba nie, geen geknuffel nie, geen ronde maag nie en het nie opgehou om van 'n mammie te droom nie.

Ek was egter gelukkig genoeg dat my prins sjarmante gevind het en dat die seuntjie die droom troue gehad het!

Wit fancy rok? Tjek.

Groot vonkel diamant? Tjek.

Magiese soen wat ons amptelik maak? Tjek.

Ons troue is selfs uitgesaai op 'n TV-program wat u dalk gesien het, met die naam “My Fair Wedding with David Tutera”, maar wat u nog nie gesien het nie, is my grootste droom wat waar geword het.

Tog.

Ongeveer 'n jaar gelede het ek 'n ondersoekoperasie onderneem om te sien wat daar onder aangaan. My man was die eerste persoon vir wie ek gevra het sodra ek uit die operasie gekom het en die narkose opgedoen het, en helaas vir hom…. hy moes my die slegte nuus gee. Die dokters het ontdek dat ek nie net littekenweefsel vir my fallopiese buise gehad het nie, maar dat ek ook tweesydige hidro-salpinx gehad het. Die dokter het my gesê: 'Ek sal nooit kinders van nature hê nie.' Toe het my dokter oor IVF gesels, maar ek het hom dadelik gedemp, my oë uitgesteek en my man se nek omhels en hy het dadelik saam met my gehuil in my hospitaalbed.

Drome verbrokkel? Tjek.

Hoe kan dit wees? Hoekom ek? Hier is ek, 'n gesonde (wel, maar behalwe my fallopiese buise) vrou in 'n super liefdevolle huwelik met 'n loopbaan, 'n huis en die finansies en ervaring om 'n baba te versorg. My loopbaan is eintlik die moeite werd om hier te noem. Ek is 'n gesertifiseerde postpartum doula en pasgebore sorg spesialis. Ek bestuur ook 'n onderneming waar ek mense help om gesonder te raak in hul liggame en hulle te leer hoe om tuis te werk en dieselfde vir ander te doen. Die punt hier is dat dit net nie regverdig is nie! Onvrugbaarheid gee nie om wie jy is nie, of hoe sleg jy 'n baba wil hê nie.

Kom ons kyk vir 'n oomblik na die slegte nuus. 'U sal nooit kinders van nature hê nie.' Kort nadat ek huis toe is om te herstel van die operasie, het ek myself toestemming gegee om 'n jammertepartytjie te hou. Ek was (onregverdig) kwaad vir almal wat kinders gehad het of swanger was. Ek het baba-storte soos die plaag vermy. Ek het vir my vriende gelieg oor die rede waarom ek nie saam met hulle en hul kinders kon kom kuier nie, want laat ons eerlik wees, dit was nie vir my lekker om in die omgewing te wees nie! Soms wil ek nie eens wees nie! Uiteindelik het my jammertepartytjie geëindig en was ek vasbeslote om die dokter verkeerd te bewys. Ek het van snags oorbly en nadink oor hoe sleg ek 'n baba wil hê, tot die hele nag deurbly om te ondersoek hoe ek hierdie baba hier kan kry. Ek het gevind dat vlogging daaroor op my YouTube-kanaal my help om te hanteer, want ek kon leer en kontak maak met ander wat in dieselfde bootjie as ek was. Ek het tonne en baie natuurlike metodes gedoen om my buise oop te maak, en dit het natuurlik beteken dat ek tonne en geld moes spandeer om te hoop dat alles die magiese pil was wat ek nodig het. Ek het meer as 30 verskillende behandelings, behandelings, doktersbesoeke gedoen, ens. Ek het daarin geslaag om vordering te maak, net nie genoeg om swanger te raak nie. Dit lyk asof die littekenweefsel verdwyn, maar nie die bilaterale hidro-salping nie. Daar het dus weer laataande en navorsing ontstaan. Ek het 'n 'ah ha'-oomblik gehad toe ek iets ontdek met die naam' Natural IVF! '

Wat? Is dit 'n ding? Hoe kom niemand hieroor nie? Waarom is dit 'n geheim?

Ek en my man het na 'n natuurlike IVF-seminaar met dr Yelian in Life IVF Center in Irvine, CA gegaan en alles geleer wat ons daardie dag moes weet. Ons is albei daar weg met 'n gevoel van hoop; ons het ons antwoord gevind!

Dit is dus die volgende stap in ons reis! Ons eerste konsultasie is in Mei, en as alles soos beplan verloop, sal ek teen die somer opgeslaan word. Intussen is ek besig om my liggaam gereed te maak om die beste huis te wees wat ek vir hom of haar kan voorsien ... of hulle, ek sal enigiets op hierdie punt neem! Ek sal gereeld blog en opdaterings op my YouTube-kanaal aanblaas, so maak seker dat u inskryf as u die optrede van Natural IVF agter die skerms wil sien. Ek deel ook gesonde resepte (vrugbaarheids smoothies is een van my gunstelinge), sodat ons almal hiermee saam kan wees!

Moenie moed opgee vir elkeen wat hieroor lees nie. Dit suig, ja. Ja, dit is moeilik.

Sal dit die moeite werd wees? Ook ja.

Ek het hierdie sterk gevoel dat my baba kom, en ek hou vas aan daardie geloof en daardie hoop.

Hou duim vas? Tjek.

deur Michelle Smith

Facebook: facebook.com/wrapsandwealth

Instagram: @wrapsandwealth

www.wrapsandwealth.com

https://www.youtube.com/channel/UCsRShGLLig4r5BDPj2nLpeg

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »