Ons ongelooflike vriendin Natalie voel die spanning van IVF as sy met haar stimulasie begin.

Ek sal eerlik wees, ek het 'n taai week gehad, geestelik en fisies

Soos u weet, gaan ek oor positiwiteit en sorg vir my geestesgesondheid, maar die afgelope sewe dae het my soos 'n ton bakstene getref. Die Gonal F wat ek gebruik om te stimuleer maak my sleg, ek het min aptyt en die konstante newe-effek van siekte wat nie help met my motivering vir hierdie proses nie.

Maar ek weet dat dit nie alles vlot vaar nie, so vanoggend het ek bewustelik probeer om 'n kort entjie voor die werk te loop, buite te gaan en die skoonheid wat ek daagliks as vanselfsprekend aanvaar, te waardeer. Ek stap 'n draai om die plaaslike reservoir en gaan sit net. Ek het in stilte gesit en probeer nadink oor hierdie reis, positiewe denke ingebring, en ondanks die feit dat ek my motorsleutels êrens tussen die vee verloor het en 'n ekstra drie kilometer gestap het, het ek uiteindelik duidelikheid gevind! (En my sleutels!)

Ek het agtergebly met my follikelgroei

My verpleegster is egter verseker dat ek 'n goeie hoeveelheid sal kan toets tydens die PGS-tegniek - dit gaan oor kwaliteit en nie hoeveelheid nie. Ek moet myself elke dag hieraan herinner, aangesien ek naby eierversameling is, is ek vasbeslote om hierdie glimlaggie in te gaan, en hopelik sal ek glimlag as ek wakker word met 'n paar eiers om embrio's te skep!

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »