Michelle Smith gesels ons deur haar hanteringsmeganismes

In my laaste blog het ek gepraat oor die voorbereiding van u liggaam vir IVF, of in my geval Natural IVF.

In hierdie uitgawe gaan ons aandag gee aan die werk wat ons kan doen om ons verstand en siel op IVF voor te berei. Ek besef dat dit regtig 'n persoonlike onderwerp is, en dat ons almal ons eie voorkeure het, so ek sal deel wat ek persoonlik doen. Onvrugbaarheid is so 'n emosionele achtbaan. Die een oomblik voel jy goed, en die volgende keer wil jy in 'n grot inkruip en die wêreld uitgesluit word. Ons leer óf copingvaardighede óf ons ly nog meer in stilte. Hier is my vaardighede om te hanteer. Help uself vir alles wat u op u reis kan dien.

Soms huil ek, en ek bedoel snik is hoe ek omgaan. Ek hou daarvan om myself toe te laat om die emosies te voel, om te gaan met hulle en probeer om die seer te genees - VOEL, HANDEL, GESOND.

Ek is nie persoonlik 'n godsdienstige persoon nie, maar ek is geestelik. Toe my pa my vra of ek na 'n genesende gebedsnag wil gaan, het ek ja gesê. Almal het hul hande op my maag neergesit en oor my gebid. Ek is bly ek het gegaan, want as niks anders nie, was ek omring deur liefde en ondersteuning. Dit is 'n opsomming van hoe ek omhels en voorberei - liefde en ondersteuning. Soms kry ek die liefde en ondersteuning van my man, of vriende, soms is dit van 'n professionele persoon, en ander kere is dit van my af. Ek het eintlik by 'n geestelike babakommunikasie-groep aangesluit waar ons met ons toekomstige babas sou mediteer en praat. Dit klink miskien vir sommige mal, maar dit voel regtig goed om op so 'n diepgaande manier aan te sluit. Ek vind ook dat my gedagtes in die joernalistiek 'n goeie manier is om dit van my bors af te kry. Dit is toe my YouTube-kanaal vir my soos terapie geword het. Maak seker dat teken in op my kanaal as jy dit nog nie het nie.

Neem 'n blaaskans van bekommernis en te veel nadenke

Behalwe vir joernalistiek, oefen ek in die natuur - stap byvoorbeeld om vars lug te kry en 'n breinkation te neem. Soms het ons 'n blaaskans nodig van die voortdurende bekommernis en oorpeinsing. Dan is daar ander kere wanneer ons ons angste op die hoof moet sit. Hier is 'n speletjie wat ek alleen in my kop speel om die slegte gedagtes in die gesig te staar. Tegnies is dit nie alleen nie, want ek speel met die vreesaanjaende gedagtes wat na vore kom. Ek noem hierdie speletjie: 'En dan wat'. Dit is hoe dit werk. 'N Vreeslike gedagte sal my gedagtes en siel binnekom:

Angswekkende gedagte: daar is 'n kans dat hierdie ronde natuurlike IVF nie werk nie en ek sal nie swanger raak nie.

En dan wat?

Ek: Wel, as dit nie die eerste ronde werk nie, sal ons dit nog 'n paar keer probeer.

Angswekkende gedagte: Ja, en dit werk miskien nie, selfs nadat alles gesê en gedoen is.

En dan wat?

Ek: As ek nie swanger word met 'n natuurlike IVF nie, sal ek die aannemingsweg volg.

Angswekkende gedagte: Ja, maar dan sal u nie swangerskap of kraam ervaar of die geboorte van u eie biologies verwante kind nie.

En dan wat?

Ek: met aanneming, alhoewel dit nie my kind biologies sal wees nie, sal ek 'n mammie wees, ek sal 'n baba hê, ons sal 'n gesin wees en ek sal die lewe hê waarna ek verlang het en ons sal mekaar net liefhê dieselfde.

En dan wat?

Ek: En dan het ons gelukkig gelewe, nadat ek bang was vir gedagtes, hierdie speletjie is verby en ek is die wenner!

Ek giggel gewoonlik met myself, en voel beter nadat ek hierdie “spel” in my kop gespeel het.

As dit nie genoeg is om my deur die dag te kry nie, neem ek ook 'n aanvulling op die natuur gebaseerde Confianza (beskikbaar by hierdie skakel 40% af)

Confianza is 'n teenstresformule wat u geestelike fokus en konsentrasie verbeter, moegheid beveg en u liggaam help om al die spanning wat onvrugbaarheid (en lewe) op u werp, te hanteer. Hierdie natuurlik gebaseerde aanvulling verhoog u energievlakke, en die spesiale mengsel van kruie is 'n veilige manier om u liggaam se vermoë om alle vorme van spanning te hanteer: fisiek, emosioneel en omgewings te verbeter.

Ek hoop dat dit u help om deur die vrugte-achtbaan te kom, wees vriendelik met u.

Soms moet ons onsself ma in die proses van moeder word. Wat sal 'n wonderlike moeder doen vir haar kind wat sukkel? ... sy sal haar omhels en van haar hou. Dit is jou beurt om daardie liefde en ondersteuning te ontvang, jy verdien dit.

Maak kontak met my op sosiale!

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »