Natalie begin haar IVF met PGS

Natalie Fitzpatrick begin hierdie week haar 6de ronde van IVF. Na 5 vorige onsuksesvolle siklusse en herhaalde miskrame, word Natalie aangeraai om genetiese sifting vooraf te plant.

PGS behels die ondersoek na die chromosome van embrio's wat deur IVF verwek is vir algemene abnormaliteite. Hierdie chromosomale afwykings is 'n belangrike oorsaak van die mislukking van embrio's en in miskrame. IVF-siklusse wat PGS insluit, maak dit moontlik om embrio's met normale chromosome te identifiseer, en dit sal waarskynlik lei tot 'n swangerskap wat lei tot 'n gesonde baba.

Kyk na hierdie video van Genesis Genetics wat regtig verduidelik hoe die toetsing werk.

https://www.youtube.com/watch?v=Fcxugd65EEQ&t=77s

Dit is vanselfsprekend dat ons almal met groot liefde agter Natalie is, terwyl sy op haar IVF begin.

GONAL F 'n go-go!

Vandag is amptelik dag 2 van my siklus, nadat ek Norethisterone geneem het om 'n bloeding te veroorsaak, al die Nutella en suiker in die Amsterdamse vakansie in Amsterdam geëet het, is ek uiteindelik besig!

Vandag is my eerste dag van gebruik van Gonal F - 'n nuwe medikasie vir my. Ek het Menopur nog altyd gebruik vir my vorige vyf siklusse vir stimulasie. My konsultant het hierdie keer, na die hersiening van my protokol, aangeraai dat Gonal F meer geskik is vir vroue soos ek met PCOS en vermy die belangrikste hiperstimulering van die eierstokke. Dit is 'n meer beheerde middel wat LH bevat, en aangesien ek die laaste keer 5 eiers versamel het, stem ek in vir 'n stadige en bestendige opbou.

Ondanks die gevoel dat ek 'n veteraan in IVF is, leer ek hierdie keer beslis baie meer, veral omdat die ekstra PGS en die meerderheid van my protokol 'n ander middel is.

Ek het my eie dagboek begin invul wat help. Let wel, ek het 'n mini-paniekaanval in my slaap gehad, waar ek gedink het dat ek my eie voorgevulde dagboek aan 'n klant gestuur het !!

Ek het my dagboek baie terapeuties gevind. Die een ding wat ek nie in die lewe kan doen nie, is om stil te bly, so om die bladsye te skilder en te kleur gee my amper 'n mate van beheer oor die IVF-proses. Ek probeer om saans te gaan sit en tyd te neem om relevante bladsye te vul. Dit is 'n rustige en rustige oomblik wat my help om my gedagtes te orden en voor te berei vir die volgende dag. Die sluiting van die boek gee my 'n gevoel van voltooiing - nog 'n dag af op hierdie mal rolbaan. Tot dusver geniet ek die rit - vra my egter oor 'n paar weke weer en ek wil dalk net afklim!

Ons sal Natalie volgende week inhaal om te sien hoe dit met haar gaan.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »