Gereelde vrae vir surrogate

Wil u 'n surrogaat word? Lees hierdie vrae wat gereeld gevra word ...

Die meeste van ons is vol respek en bewondering vir surrogate en waardeer hulle wonderlike daad van vriendelikheid en onbaatsugtigheid. Om positiewe opinies te hê is een ding, maar om eintlik surrogaat te word, is 'n ander ding. Die feit dat u dit lees, kan dui daarop dat u die moontlikheid oorweeg, maar onbeantwoorde vrae het.

Om 'n surrogaatmoeder te word, sal een van die lonendste en onvergeetlike oomblikke van u lewe wees. Dit beteken egter nie dat dit 'n maklike besluit is om te neem nie. Faktore om na te dink sluit in wettige, emosionele en fisieke aspekte, die impak op u gesin en die beskikbaarheid van u ondersteuningsnetwerk. Met soveel te oorweeg, het ons 'n lys van antwoorde op die mees algemene vrae opgestel.

Neem ek die regte besluit?

Die enigste persoon wat hierdie besluit kan neem, is jy. Dit is voordelig om die gedagtes en opinies van die naaste aan u te versamel. Dit sal u beste belange op die hart dra en kan selfs 'n punt wek waaraan u nie gedink het nie. U wil die ondersteuning van u maat en kinders hê en dit nie vir hulle moeilik maak nie. As u eers 'n surrogaat geword het, kan dit moeilik wees om 'n rug te gee, so dit is belangrik om deeglik daaroor na te dink en al die voor- en nadele op te weeg. Deur soveel inligting moontlik te versamel, sal u weet wat u kan verwag. Ons stel voor dat u met ander vrouens wat die ervaring deurgemaak het, gesels, aangesien hulle 'n waardevolle begrip van u situasie het. Positiewe liggaamlike en geestelike gesondheid is 'n moet. U wil nie die huidige toestande wat u ondervind, vererger nie, of u moet 'n groter risiko vir siekte plaas. Wees bewus van faktore soos ouderdom en ervaring met vorige swangerskappe.

Wat presies is 'n swangerskapsurrogaat?

Om 'n swangerskapsurrogaat te wees, is wanneer u instem om 'n baba wat nie 'n biologiese skakel direk met u het nie, fisies te dra en te baar, aangesien die embrio nie u eier gebruik het nie.

Wat is 'n tradisionele surrogaat?

Om 'n tradisionele of reguit surrogaat te wees, is wanneer u instem om u eie eiers, wat deur 'n beoogde ouer bevrug word deur IUI of IVF, te geskenk.

Wat sal die finansiële impak hê?

Dit sal afhang van die plek waar u woon. Sommige lande wettig kommersiële surrogaatskap, terwyl u 'n prys vir u diens bepaal, wat beteken dat daar potensiaal is vir wins. Ander lande is daarteen gekant, maar laat toe dat surrogaatse vergoed word vir enige onkostes wat aangegaan is. Dit verhoed dat mense geld as aansporing gebruik. Dit is noodsaaklik dat u uitvind wat die wet in u land is en die toepaslike ooreenkomste met die Voorgenome Ouers so vroeg as moontlik maak.

Vir wie moet ek 'n surrogaat wees?

Die voorgenome ouers waarvoor u besluit om surrogaat te wees, sal gewoonlik mense wees met wie u kontak maak. U voel miskien die begeerte om ouers te help om empatie te hê met hul stryd om 'n baba. U moet 'n sterk verhouding met mekaar ontwikkel om seker te wees dat u einddoelwitte en verwagtinge gedeel het. Dit is verstandig om te fokus op praktiese funksies soos ligging. Ons raai u aan om surrogaat te wees vir mense met wie u en u gesin gemaklik is. Ons stel voor dat u 'n surrogaat is vir mense met wie u nie kan saamwerk nie, of wat waardes en sedes het wat u nie kan aanvaar nie, wat u laat twyfel aan hul ouerlike vermoëns.

Hoeveel tyd moet ek hiertoe opsy sit?

Daar is geen definitiewe antwoord op die duur van surrogaatskap nie. Die tyd wat u neem om 'n sterk vertrouensverhouding met die voorgenome ouers te ontwikkel, kan nie haastig wees nie en sal van persoon tot persoon verskil. Die werklike swangerskap duur uiteraard nege maande en 'n paar weke wat opsy gesit word vir IVF-behandeling en -voorbereiding, maar om nie die regte persoon te leer ken en hulle te leer ken nie.

Wat moet ek by die geboorte verwag?

Voorbereiding op die geboorte is iets waarvoor die bedoelde ouers moontlik wil betrokke raak. Hulle is miskien gretig om insette te lewer in die metode van bevalling of wil hulle versoek om teenwoordig te wees by die geboorte. Dit is raadsaam om hieroor te gesels voordat u met die surrogaatskap begin, om te verseker dat u 'n ooreenkoms kan bereik. Dit is nuttig om die mediese personeel wat die baba lewer, in kennis te stel dat u 'n surrogaat is, wat hulle in staat sal stel om hul praktyk aan te pas indien nodig.

Wat as die voorgenome ouers van plan verander?

Ons kan u verseker dat dit baie onwaarskynlik is dat die voorgenome ouers sal besluit dat hulle nie hul baba wil hê nie. Die meeste mense wat 'n surrogaat gebruik, was desperaat vir 'n baba en dit is 'n finale kans. Afhangend van watter land u woon, sal daar verskillende wetlike regte en verantwoordelikhede wees. Maak seker dat u die spesifieke wetgewing in u land verstaan ​​en bespreek u probleme met die toekomstige ouers.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »