Michelle Smith praat meditasie tegnieke en kaneelrolletjies.

Ek het onlangs begin mediteer. Laat ek verduidelik voordat jy van hierdie blog af gaan en klik!

Ek is die meisie wat altyd vyf dinge op een slag moet doen en voel (of miskien sou ek voel) die behoefte om alles te beheer. Van die vele lesse wat hierdie vrugbaarheidsreis my geleer het, is dat ek regtig nie in beheer is nie ... oor niks! Ek het myself die hele tyd mislei dat ek in beheer van my lewe was, en alles wat daar gekom het of nie daarin gekom het nie.

Dit blyk dat ek so verkeerd was. As ek reg was, sou ek nou 'n driejarige hê, want ek sou 'n baba gehad het toe ek besluit het dat dit "veronderstel is" om te gebeur. As ek in beheer was, sou ek selfs twee hê! Ten minste 'n broodjie in die oond. Ek sê dit alles vir u om die prentjie regtig te skilder dat ek nie u tipiese “mediteerder” is nie (as dit selfs 'n woord is).

Op 'n sekere punt kan ons óf voortgaan om teen die stroom te swem en ons pad te probeer beheer, selfs al stuur ons ons in 'n ander rigting. Die begeerte om beheer te gee was vir my 'n totale oorgawe.

Ek het gevoel dat ek die wit vlag waai na Moeder natuur, die heelal, bron, wat u ook al wil noem. Ek het die vlag gewaai om te sê: 'Goed! Ek verstaan! Ek is nie hier in beheer nie! Ek gee op!"

Ek gee nie op met my drome nie, ek het maar net opgehou om my wil te beheer hoe dit bereik word.

Dit het my baie geestelike tyd gelaat. Ek het geen idee gehad hoe tydrowend dit 'n kontrole-freak was nie, totdat ek besluit het om op te hou. Daar is 'n hele wêreld daar buite wat aanhou draai, sonder dat ek dit laat gebeur! Wat nou? Nou ja, dit was toe meditasie ingekom het. As ek nie beheer oor die optrede rondom my het nie, is ek ten minste verantwoordelik vir my reaksies op wat reg gebeur?

My pa het genoem dat gebed vra, en meditasie is om te luister.

Daar was ek, bene gekruis in 'n posisie wat gelyk het soos wat ek gesien het in die paar joga-klasse wat ek geneem het. Ek wou ten minste kyk na die deel, jy weet dit - vals dit totdat jy dit soort van dinge maak. Toe maak ek my oë toe, haal diep asem en wag dat toorkuns gebeur. Ek het gewag vir 'n boodskap, of 'n teken of iets om te sê: 'Michelle, jy doen dit reg' en ek het regtig niks daarvan gekry nie. Wat ek aanvanklik gekry het, was 'n magdom gedagtes, my take-lys, kruidenierslys en so aan. Toe kom daar 'n gevoel van duidelikheid oor my. Ek het in vrede gevoel, ek het heeltemal ok gevoel met my lewe soos dit nou is. Ek het gelukkig gevoel vir die dinge wat ek wil hê en die dinge wat ek het. Ek het ook 'n aanvaarding gevoel wat ek nog nie vantevore gevoel het nie. Vreemde! Ek aanvaar my situasie geheel en al. Dit het my ook heel en aanvaar.

Ek besef dat ek nou soos 'n hippie klink, maar ek kan jou verseker - dit is die moeite werd om jouself te probeer. Hoe meer ek mediteer, hoe meer voel ek beter en beter.

Ek voel dat dit nou onvermydelik is dat al die dinge wat ek wil hê, na my toe kom; ek kan net nie die tydsberekening daarvan beheer nie, ook nie dat ek dit ooit gedoen het nie.

As u mediteer, voel dit goed om eers aan u gedagtes te dink as wolke binnekom en sweef. Laat hulle kom en laat gaan. Laat gaan, sodat u kan ontvang. Soek 'n gedagte wat jou gelukkig laat voel, en bly daarby solank jy kan bestuur. Dit kan oor enige iets gaan, vir my - dis soms kaneelrolletjies en ander dae is dit die idee van 'n slapende baba op my bors. Wat dit ook al is, dink daaraan.

'N Vriend van my het my eenkeer gevra om iets met gebalde vuiste aan te gryp. Ek het haar gesê ek kan nie. "Presies! U kan niks ontvang as u daarvoor oop is nie. '

Meditasie het my emosioneel, fisies en geestelik geopen. Dit voel amper soos 'n breinvakansie. U moet 'n blaaskans neem van die spanning van onvrugbaarheid, die lewe en wie weet wat anders en na binne draai.

Vertrou my, as stres, beheer en bekommernisse by babas gebring word, sou ek 'octomum' wees. Dit help nie. Dit maak die saak eintlik erger. Probeer dus iets wat jou nie net beter laat voel nie, maar ook dinge beter maak !?

Mediteer. Doen dit net. Laat u innerlike hippie kind vry loop met daardie oorgawe wit vlag wat u kwytraak.

Volg my op sosiale vlak!
@wrapsandwealth en youtube:

Het meditasie u gehelp? Ons hoor graag u stories. Stuur 'n e-pos aan tj@ivfbabble.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »