Professor Geeta Nargund en IVF babbel, 'n gedeelde passie om jongmense op te lei in vrugbaarheidsake

Ons ondersteun professor Geeta Nargund van harte oor die belangrikheid van die opvoeding van jongmense oor vrugbaarheid en kan u slegs aanmoedig om na haar fassinerende praatjies oor hierdie onderwerp te kyk.

Professor Nargund is 'n vrugbaarheidskonsultant en gesag oor die onderwerp. Sy beklee die poste van mediese direkteur vir CREATE-vrugbaarheid en senior konsultant-ginekoloog en hoofkonsultant vir dienste vir voortplantingsgeneeskunde in die St George's-hospitaal in Londen.

In hierdie video verduidelik professor Nargund hoe en waarom sy haar loopbaan daaraan toegewy het om jongmense, manlik en vroulik, oor vrugbaarheidsake in te lig.

Deur voorbeelde te gee van pasiënte waarmee sy gewerk het, beskryf sy hoe Sarah, 'n jong vrou wat 'alles gehad het', haar drome verwesenlik, 'n fantastiese loopbaan deur die wêreld besoek het, maar dat haar drome vir haar toekoms verbrokkel het. Sarah het skielik ontdek dat sy weens die vroeë menopouse nie kinders kon hê nie.

Nadat hy hierdie nuus uitgevind het, het professor Nargund Sarah gevra wanneer haar ma deur die menopouse gaan. Sy is nog steeds geskok, en in ongeloof het Sarah haar ma geroep om uit te vind dat sy ook op 'n vroeë ouderdom deur die menopouse deurgemaak het.

Geeta se punt is dat, as Sarah hierdie belangrike inligting op haar jonger manier geken het, sy moontlik iets daaraan kon doen.

Sarah sou byvoorbeeld haar eiers kon gevries het as sy vroeër in die lewe ingelig is. Dit kon haar die opsie gegee het om ouerskap met haar eie eiers te hê, 'n opsie wat haar nie meer beskikbaar gehad het nie, nou is sy in die menopouse.

Die ander voorbeelde wat professor Nargund bespreek, beklemtoon eweneens die behoefte aan meer inligting aan jongmense.

IVF-babbel ondersteun die werk van professor Nargund ten volle om te verseker dat toekomstige geslagte opgevoed en ondersteun word in hierdie belangrikste lewensreis. Dit is so belangrik om jongmense te bemagtig, keuses en kennis te gee om ingeligte besluite vir hul toekoms te neem.

Professor Nargund se kennis oor die onderwerp is uitgebreid. Hier gesels sy oor hoe vroue geen eiers maak nadat hulle gebore is nie, en gee die getal hoeveel eiers verlore gaan voordat hulle gebore word. En ons laat haar die persentasie eiers wat verlore gaan teen die ouderdom van 37 jaar, invul!

Kyk self. Dit is nogal 'n oogopener. Die kans is goed dat as jy haar eers sien praat, net so ondersteunend sal wees as wat sy gaan oor haar oproep tot onderwys in skole.

Haar visie om van die behandeling van vrugbaarheid na die voorkoming van onvrugbaarheid te beweeg, is iets waarvoor ons, by IVF babble, van harte voorstanders is.

Kom ondersteun ons by prof. Nargund se fantastiese werk vir die bevordering van vrugbaarheidsonderrig vir die jeug. Vir meer inligting hieroor, of as u kontak wil maak met professor Nargund, e-pos ons na write@ivfbabble.com

Professor Geeta Nargund en IVF babbel, 'n gedeelde passie om jongmense op te lei in vrugbaarheidsake

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »