IVF babbel gesels met dr Raef Faris oor toetse voor die behandeling

U het moontlik 'n onopgeloste mediese probleem wat u onvrugbaarheid veroorsaak en selfs kan verhoed dat IVF ook werk. Dit is waarom dit so belangrik is om 'n volledige diagnose van u probleme met onvrugbaarheid te kry voordat u met die IVF-proses begin.

U kan 'n probleem hê wat u met die behandeling van nature swanger kan maak. Aan die ander kant, met afdoende toetse en 'n duidelike idee waarom u dit nodig het, kan IVF u die kans bied om kinders te hê wanneer u dit anders nie sou doen nie.

Tracey Bambrough, mede-stigter van IVF babble, het oor baie jare probeer swanger word sonder sukses. Voor haar tweede en laaste IVF-behandeling is sy egter aangeraai om voorafbehandelingstoetse te doen wat bevestig dat sy endometriose, 'n skildklierprobleem, 'n poliep en 'n geblokkeerde buis gehad het. . . ! Nadat Tracey besluit is, het hy tweelingdogters gehad!

Hier spreek die toonaangewende konsultant, dr Raef Faris van die befaamde Lister Fertility Clinic, met IVF babbel oor die toetsing van voorbehandeling.

4 Comments

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »