#ivfstrongertogether - bewusmaking te verhoog en die stilte te verbreek

Met 1 uit 6 mense wêreldwyd wat vrugbaarheidskwessies ondervind, en met meer as 6.5 miljoen babas wat sedert die geboorte van Louise Brown in 1978 gebore is, wil ons enige taboe rondom dit verbreek en mense aanmoedig om openlik te praat oor iets wat wêreldwyd is.

In 2019 is IVF nou 'n opsie vir 'n diverse groep mense. Daar is mense wat swanger geword het en met diagnose is IVF die voorgestelde roete. Daar is diegene wat nie bereid is om hulself te vestig nie, maar hul vrugbaarheid wil behou by ondernemings wat toenemend eiervryheid aan hul vroulike werknemers aanbied as deel van hul dienskontrak. Paartjies van dieselfde geslag wat ouers wil word, 'ouer' vroue wat nie hul ewige lewensmaat ontmoet het nie, maar nog steeds kinders wil hê, diegene met ernstige siektes wat hul vrugbaarheid vir die toekoms wil behou, diegene wat genetiese probleme het wat deur IVF uitgeroei kan word. en daar is diegene wat besluit het om hul vrugbaarheidsreis te beëindig.

Daar is toenemend duisende mense wat wêreldwyd geïsoleer, geïntimideerd en bang voel oor wat die toekoms inhou en onbewus van hoeveel mense vrugbaarheidskwessies ervaar.

Om te weet daar is 'n netwerk van ander wat dieselfde ding deurmaak, sal dit die reis minder eensaam en pynlik maak.

Ons voel ook baie belangrik om jongmense te bemagtig om te besef wat hul vrugbaarheidsopsies kan wees voordat dit te laat is.

Laat ons die stilte saam breek! #ivfstrongertogether

Pynappelkentekens is nou te koop vanaf ons winkel en uitverkoop op Amazon, maar meer binnekort!

LEES MEER

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »