Life is Sharing - bekendstelling van Freeze and Share

Hallo, ek is Dr. Aimee. U ken my miskien as Die eier fluister, of as die gasheer van Eiervriespartytjieswaardeur ek vroue help om meer bewus te raak van hul vrugbaarheid in 'n gemaklike en prettige omgewing.

As 'n OBGYN-gesertifiseerde raad wat deur Harvard opgelei is, wat spesialiseer in reproduktiewe endokrinologie en onvrugbaarheid, het ek die afgelope tien jaar duisende pasiënte van regoor die wêreld gehelp om hul gesinne te stig.

Vrugbaarheidskwessies is baie gereeld en tog praat ons nie genoeg daaroor nie. Amerikaners bestee meer tyd aan die beplanning van 'n vakansie as wat hulle 'n gesin doen!

My nuutste benadering tot vrugbaarheidsbemagtiging is 'n nuwe program Vries en deel. Die doel van die program is om jong vroue wat nie eiervriesing kan bekostig nie, die geleentheid te gee om hul eiers gratis te vries in ruil vir die skenking van die helfte van die aantal wat aan 'n toekomstige gesin verkry word.

U weet waarskynlik dat eiervriesing duur kan wees logisties uitdagend. My doel as 'n vrugbaarheidsdokter is om die ervaring van my pasiënte se gesinsbeplanning te vergemaklik, want uiteindelik wil ek die aantal verhale verminder van mense wat sukkel met onvrugbaarheid.

Ek wil mense bemagtig voordat hulle my pasiënte word deur hulle meer bewus te maak van hul persoonlike vrugbaarheidsvlakke en -opsies.

Freeze and Share skep 'n nuwe soort vrugbaarheidsdeelekonomie - daar is tans twee verskillende bevolkingsgroepe wat mekaar regtig nodig het.

U het duisendjariges wat baie oop is en bereid is om te deel en hulle eiers wil vries, maar hulle kan dit nie noodwendig bekostig nie. En u het gesinne wat kinders wil hê, maar nie swanger kan word sonder die hulp van 'n eierskenker nie. Nie net wil hierdie gesinne ontvangers van skenker-eiers nie, maar is hulle ook oop vir 'n verhouding met hul donateurs.

Dieselfde geld vir die eierskenkers - hulle wil deel wees van die geskenk wat hulle gegee het. Ek sien hierdie twee bevolkings keer op keer om 'n probleem op te los en saam te bly as 'n nuwe soort moderne gesin.

Neem die verhaal van die jong eiervries Jacy en die eierontvanger Jenesis. Toe die tydsberekening reg was dat Jenesis en haar man hul gesin sou begin, het hulle die hulp van 'n eierskenker nodig, en ek het geweet dat Jacy die een moes wees! Sy het gesê: 'Dit is iets wat ek kan doen om mense die beste ding te gee wat hulle kan hê.' Albei is nou ma's en beste vriende. En Jenesis was eintlik Jacy se bruidsmeisie!

Ek is elke dag dankbaar dat ek suksesvolle baba-verhale help bewaarheid.

A 2017 studie gepubliseer in die joernaal Vrugbaarheid en Steriliteit gevind dat 40% van die vroue in die voortplantingsouderdom - 25 miljoen vroue in totaal - beperkte of geen toegang tot klinieke het wat bygestaan ​​het vir reproduktiewe tegnologie (ART) nie, dus is my missie om sorgvoller toeganklik te wees, om mense te bemagtig met kennis oor hul vrugbaarheid.

Die belangrikste punt: ek wil ophou om te hoor, "as ek tien jaar gelede geweet het dat my eierreserwes laag was, sou ek dinge anders gedoen het."

Om u vrugbaarheid te begryp vanaf u 20s is die eerste stap om 'n gesonde swangerskap te bewerkstellig en 'n plan te skep, sodat u die aantal kinders kan hê wat u wil hê sonder om vrugbaarheidsuitdagings teë te kom.

'N Fantastiese plek om te begin is om my nuwe talkshow en podcast in te stem, The Egg Whisperer Show.

Die show, wat uit my webwerf ontwikkel het, EggWhisperer.com, is die eerste in sy soort - 'n lewendige talkshow waarin ek u nooi om met my te kommunikeer en vrae te stel oor alle onderwerpe wat verband hou met vrugbaarheidsgesondheid, insluitend eiervriesing en ander gevorderde voortplantingstegnologieë. Eggwhisperer.com is 'n plek waar u u vrugbaarheidsvlakke kan toets en 'n vrugbaarheidskonsultasie kan beplan om 'n ingeligte insig in u gesinsbeplanning te hê.

As u besluit dat die volgende stap is om haar eiers te vries, kan u nou Freeze and Share kyk.

As u vrugbaarheidsuitdagings in die gesig staar of oorweldig voel oor die tydsberekening van die beplanning van u gesin, is dit die beste plek om te leer soveel as moontlik oor u situasie. Dit is nooit te laat om proaktief te wees oor voortplanting nie.

Dr Aimee verduidelik meer oor haar fantastiese nuwe show, The Egg Whisperer, in hierdie vlog vir IVF-babbelesers.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »