#ivfstrongertogether - ondersteun mense wat sukkel met die eensaamheid van onvrugbaarheid

My verhaal deur Sara, medestigter, IVFbabble

As ek uit ondervinding praat, kan ek sonder twyfel sê, die een ding wat my IVF-ervaring baie makliker sou gemaak het, was die wete dat ek nie alleen in my hartstogtelike stryd was om moeder te word nie. Die enigste mense wat ek geken het wat deur IVF gegaan het, was die paar paartjies in die wagkamer van die vrugbaarheidskliniek, en nie een van ons sou oogkontak maak nie, laat staan ​​nog uitsteek en die eenvoudige, maar ongelooflikste vraag vra: '... doen jy OK? ”As ek terugkyk, voel ek my so kruisig dat ek nie uitreik nie. Dit sou wonderlik gewees het om iemand te hê wat verstaan ​​wat ek deurgemaak het.

Ek het vier jaar vrugbaarheidsbehandeling deurgemaak. Vier jaar van hartseer en eensaamheid gemasker deur valse glimlagte en tande.

Ek sou op die tuisbuis op pad huis toe gaan en na die gesigte van die mans en vrouens oorkant my kyk en wonder of iemand van hulle ooit die verlies gevoel het van iemand wat hulle nog nooit ontmoet het nie, soos ek. My IVF het misluk en alhoewel ek getroud was, het ek alleen gevoel.

As daar net 'n manier was om te weet of sommige van hierdie mans en vroue deur IVF was of 'n geliefde, 'n vriend of 'n kollega ondersteun het in hul stryd met onvrugbaarheid. Om regtig te sien hoeveel lewens deur onvrugbaarheid geraak is, om te weet dat dit meer algemeen is as wat ons besef, sou my soveel krag en gemak gee. Om te besef dat dit nie net die paar gesigte in die vrugbaarheidskliniek was wat deur die op- en afdraandes van vrugbaarheidsbehandeling gegaan het nie, sou my soveel sterker laat voel het.

.... En dit is waar die idee van die 'pynappelpen' vandaan kom.

Pynappelkentekens is te koop in Ons winkel en via Amazon.

LEES MEER OOR #IVFSTRONGERTOGETHER

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »