10 wenke vir die voorbereiding van u liggaam op u embrio-oordrag

Die groot dag is amper hier, oordragdag!

Alhoewel dit 'n opwindende gebeurtenis is, is dit ook vir baie stresvol. Daar is immers tonne monitering wat tot op hierdie punt gelei het, en baie mense het medikasie en geld spandeer.

Op die oordragdag plaas u dokter u embrio in u baarmoeder.

Ek sien dit graag as 'n “welkom tuispartytjie”. Om swanger te raak, moet daardie klein embrio aan die wand van u baarmoeder (in u endometriale voering) vasmaak. Geen druk baarmoeder, jy kan dit reg doen ?!

Of dit 'n sukses is of nie, kom op twee dinge neer

 1. Die kwaliteit van die embrio
 2. U baarmoeder se ontvanklikheid

Dit sou dus sin maak dat ons meestal op die 2 elemente konsentreer wanneer u u liggaam voorberei op hierdie oordrag, of nie? Ja!

Hier is tien dinge wat u kan doen om u embrio en u baarmoeder voor te berei op hierdie groot welkome tuispartytjie op die oordragdag!

 1. Daar is eenvoudige maniere om 'n fyn vrugbaarheidsreiniging te doen, wat veral nuttig is vir u baarmoeder. Dink hieraan as die skoonmaak van u baba se eerste huis. Dit is altyd goed om seker te maak dat u homeopaat / dokter dit natuurlik goedkeur. Ek het dit geniet om kasteroliepakkies te gebruik (opgewarm) en op die vel geplaas waar u baarmoeder is. Ek sou ook kasterolie gebruik om die omgewing te masseer. My man sou ook help, wat lekker was, want dit het hom in die proses ingesluit. Wees egter versigtig, dit vlek.
 2. Praat met u dokter oor u baarmoedervoering. Ja dames, grootte is hier. Dit is gewoonlik iets waarna hulle op enige manier dopgehou word. As die voering nie dik genoeg is nie, kan hulle medikasie voorskryf om u te help.
 3. Daar is bewyse wat toon dat 'n spesiale tegniek wat bekend staan ​​as geassisteerde uitbroei dit vir die embrio makliker kan maak om in te plant. Vra u dokter of dit 'n opsie vir u is. Ek beveel ook aan om hulle te vra hoe ervare hulle hierin is, en wat hul sukseskoers is. Net omdat dit voordelig kan wees, beteken dit nie dat u sentrum in die tegniek spesialiseer nie, so dit is altyd goed om te vra.
 4. Gaan in die bestuurdersitplek met u gesondheidsorg, maar wees bereid om rigting te neem. Dit is belangrik om op hoogte te bly van wat met u liggaam gebeur. Moenie bang wees om u dokter te vra hoe lyk u hormone nie. Die doel hier is dat hulle gebalanseerd moet wees. Indien nodig, kan u dokter medikasie aanbied om hierdie balans te ondersteun. As u 'n dokter gevind het waarop u vertrou, is u meer bereid om hul rigting te gee oor wat u volgende gaan doen en vertrou in hul voorstelle.
 5. Kry akupunktuur en kruie! My Acupuncturist het my gehelp met my hormoonbalans, endometriale voering, stresvlakke en eiergehalte. Ek het haar een keer per week gesien en elke dag 'n kruietee gedrink wat sy op maat gemaak en voorgeskryf het. Dit was walglik, en die moeite werd om elke slukkie te neem, aangesien ons oordrag die eerste keer sonder probleme was. (So ​​dankbaar vir haar en al ons dokters wat dit laat gebeur het!)
 6. Bloedsomloop is belangrik. Wie het geweet dat dit selfs 'n ding is? Hou u liggaam warm. Probeer vermy dat u koue voete of 'n koue buik kry, want u wil hê dat al die bloed na u baarmoeder sirkuleer en nie na u ledemate nie, omdat dit koud is. Ek het om die rede niks of koud geëet of gedrink nie. Dit is ook een van die vele redes waarom oefening (stap, fietsry, stap) nuttig is.
 7. Sommige mense sweer by sekere kosse en beweer dat hulle help met inplanting. Dit was iets wat ek bereid was om te probeer, en ek dink ek moet in elk geval eet! Eet 'n reënboog per dag, asof u al swanger is! Gee jou liggaam al die voedings wat jy kan; dit is op die punt om 'n wonderwerk vir jou te maak, sodat dit die brandstof benodig om dit te kan doen! Ek deel dit waarin ek geëet het hierdie video gedurende ons twee weke wag.
 8. Voeg 'n knippie van jou eie toorkuns by en miskien selfs 'n bietjie dom bygeloof as dit jou beter laat voel. Ek het allerhande dinge gesien wat mense in hierdie afdeling doen. Heck, ek het selfs 'n paar dinge gedoen! Die aand voor my oordrag het my akupunktuurdokter my 'n drukkie gegee en ons het drie keer hardop na die heelal geskree: 'suksesvol, suksesvol, suksesvol !!' Ek en my man het 'n spesiale T-hemp gemaak met sy handafdrukke oor my baarmoeder vir baie geluk. Hy het my maag baie gelukskote die oggend van die oordrag gegee. Ek het met 'n vriend op die parkeerterrein van die IVF-sentrum gemediteer voordat ons ingegaan het en ek sou eers die dag van en die volgende dag na positiewe musiek luister. Dit kan nie seermaak nie? Positiwiteit is altyd jou vriend! Kyk na jou gunsteling shows en lag jou boude af. Dit stel endorfiene in u liggaam vry, wat u stresvlakke verlaag! Wen-wen!
 9. Moet nooit die krag van uitstekende aanvullings onderskat nie! Dinge soos yster help om u bloed gesond en ryk te maak, L-Arginine help om 'n gesonde voering van die baarmoeder te skep, en voorgeboortelike vitamiene is altyd 'n goeie idee in die stadium van u TTC-reis. Ek persoonlik het dit elke dag gedrink vanweë die voeding wat dit verskaf het
 10. Na die oordrag, beplan om dit maklik te neem, maar nie stil te staan ​​nie. Onthou, u wil hê dat u sirkulasie moet vloei. Dit is goed om 'n bietjie te loop, maar ek sou nie jou abs vir 'n paar dae buig of gebruik nie. U wil nie u liggaam oorverhit nie, so moet u wegbly van enigiets wat u temp te hoog kan maak (geen baddens, jacuzzi's of sauna's), en ook nie swaar opheffing nie. Dit is ook die tyd om alles in die hande van geloof en vertroue te laat gaan. Ek het 'n mantra gehad: 'Alles werk altyd vir my uit soos dit moet'. Ek het dit oor en oor herhaal soos 'n mal persoon om myself daarvan weer te hou om mal te raak.

Ek kan onthou toe my oordragdag om die draai was, wou ek emosioneel, geestelik en fisies gereed wees vir die groot dag! U kan kyk my video hier om te sien hoe ons gereed is.

Wil u sien wat u op die dag van oordrag kan verwag? Hier is my video, sal u die werklike oordrag in aksie sien!

Stuur vir julle baie liefde en baba stof!

Michelle Smith

Volg my op Instagram! @wrapsandwealth

Skryf in vir my kanaal op YouTube

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »