IVF Spanje ondersteun #ivfstrongertogether

Dit is vreemd hoe soms sulke klein dinge soveel invloed kan hê. 'N Voorbeeld hiervan is die klein pynappelpen wat die simboliseer #ivfstrongertogether beweging, wat in November tydens die Fertility Awareness Week verskyn het.

IVFbabble is waar die veldtog gebore is. Die doel daarvan is om die onvrugbaarheidsbewustheid te verhoog en ondersteuning te bied aan mense wat alleen mag voel met hierdie probleem.

Onvrugbaarheid is 'n probleem wat 1 uit 6 paartjies regoor die wêreld raak, daarom is dit nie 'n kwessie van enkele afgesonderde gevalle waarop ons die rug kan draai nie. As ons daaroor praat, kan die sigbaarheid van die geveg wat baie mense regoor die wêreld voer, verhoog word om die gesin te kry waarvoor hulle wil.

In IVF Spanje ons sien elke dag hoe moeilik dit kan wees om onvrugbaarheid in die gesig te staar. Daar is gevalle waarin die soeke na die vorming van 'n gesin tot 17 jaar verleng het, en laat ons eerlik wees, nie almal van ons sal 'n situasie soos dit kan weerstaan ​​nie. Baie van hierdie gevalle eindig met 'n gelukkige einde, maar nie sonder 'n mate van emosionele en finansiële slytasie nie.

IVF Spanje wil graag hierdie beweging onderskryf en ons hartlikheid aan almal stuur wat deur hierdie harde proses gegaan het of nou gaan.

Ons wil hulle laat weet dat hulle nie alleen is nie, dat medisyne nie rus nie en dat ons as kliniek die verantwoordelikheid aanvaar om voort te gaan om ondersoek in te stel, omdat daar nie gevind word dat die sleutel om die poort na ouerskap oop te maak nie. wees minder en minder.

Sonder 'n tweede gedagte het IVF Spanje dit al gedoen het sy pynappelpen gekoop dat ons sandkorreltjie u sal uitroep: U is nie alleen nie!

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »