Spousal ondersteuning

'N Ondersteunende eggenoot is soos u gunsteling ondersteunende bh, vertroos, speel tot u sterk punte en ondersteun u, ahem, swakhede, lig u op en vorm mettertyd u en u behoeftes.

My man is my beste en ondersteunendste bra. (Hy sal my dalk doodmaak ...)

Die laaste anderhalf jaar sedert ons 'n baba begin probeer het, was ek die eerste om te erken dat ek nie die maklikste persoon was om mee te werk nie. Gemoed swaai, “OMG I MAG BE PREGNANT” simptoom wat raakgesien word, en aan die begin van 'n nuwe siklus sukkel; dit was nie mooi nie. Die hubs, deur alles, was in die geheel 'n heilige. Soms was hy so positief oor alles dat ek hom regtig kwaad sou kry omdat hy so positief was. En voel dan regtig skuldig en huil oor hy kwaad is vir hom, en hy sal my moet troos deur nog 'n lelike gehuil.

Op die top van die algemene spanning en angs wat ek oor die hele TTC-proses gevoel het, het ons 'n paar prettige veranderlikes by die mengsel gevoeg sodra ons mediese ingrypings begin doen het. Gooi die hormonale swaaie in sodra ek met vrugbaarheidsmedisyne begin het, die gewigstoename veroorsaak deur stres en genoemde vrugbaarheidsmedisyne, en die angs oor die gewigstoename, en jy het vir jouself die perfekte storm van “Crazy Wife Syndrome” gekry. Toe ons IVF begin het, is daar 'n ekstra laag verantwoordelikheid by my man se bord gevoeg. Ek kan my nie eens voorstel hoe hy voel toe hy dapper die IVF-medisyne nagegaan, gemeng en toegedien het deur elke aand verskeie groot naalde in sy vrou se maag te skiet nie.

Deur alles was my huweliksmaat my rots en my lewenslyn, en het nooit in positiwiteit gewaai nie, of ek met die gelukkige trein langs hom ry of in sy arms gebreek het. Te midde van die aanvang van 'n nuwe en ongelooflike veeleisende werk, het hy altyd moeite gedoen om by my te wees as ek hom nodig het. Hy het uit sy pad gegaan om doktersafsprake te maak, 'n paar ongemaklike gesprekke met kollegas gehad voordat hy middagete na die kantoor van die RE oorgeplaas het vir 'n dringende 'deposito', en in die algemeen was dit gewoon ongelooflik.

In die gees om te deel wat ek weet waar is, noudat ons die afgelope paar maande deur en deur geleef het, is hier 'n paar moenies en moenies om 'n ondersteunende eggenoot of lewensmaat deur die IVF-proses te wees.

Doen: Luister aandagtig en sê: “Dit suig; Ek is jammer. 'In plaas daarvan om sy / haar probleme op te los. Ventilasie is dikwels die beste en vinnigste manier om weer op pad na positiwiteit te kom.

Moenie: Sê dinge soos 'As u nie so gespanne was nie, sou ons miskien swanger wees.' Yikes ... slegte nuus. Dit is maklik om te sê, maar nie maklik om terug te neem nie.

Doen: probeer om "opdaag", wat dit ook al in u verhouding beteken. Dit kan wees dat u nie opdaag nie, u moeite doen om die dokter se afsprake te maak, selfs al is u nie nodig om daar te wees nie, sy hand in die wagkamer te hou of te sê: "dit gaan goed gaan 'Selfs al voel dit op die oomblik moeilik om te sê.

Moenie: neem soveel as moontlik van u eie frustrasies op mekaar uit nie. U sal waarskynlik hier en daar hierheen gly, maar onthou, elkeen van julle gaan dit afsonderlik en saam deur. U sal emosies en ervarings hê wat anders is as u eggenote, en dit is belangrik om dit te erken en te erken. Besef ook dat u op enige gegewe oomblik heeltemal anders oor die proses voel as u maat - u is moontlik aan die bopunt van die achtbaan en u gade verkoel tot aan die onderkant van die groot druppel.

Doen: Om pret te hê! Gaan op datum aande. Maak tyd om saam te wees, net julle twee. Lag. (Die hubs kielie my graag, wat veroorsaak dat daar 'n onbeheerbare gelag is, gevolg deur vlieg ledemate; verken hierdie een op eie risiko.) Kyk na dom films. Netflix shows is onbegryplik. Drink wyn. (Ja, ek het dit gesê; 'n glas of twee sal nie jou moeite doen seer nie, ek belowe.) Doen dinge wat nie baba is nie, soos 'n deftige ete, of bly super laat soos jy weer tieners is.

Dubbel doen: wees lief vir mekaar deur alles.

Baie dankie aan Stefanie dat sy haar wenke gedeel het! As u meer van Stefanie wil lees, kan u haar op haar blog volg www.makingamiller.com en op Instagram en Twitter: @makingamiller

Wil u u verhaal deel, sal ons dit graag van u hoor. Stuur 'n e-pos aan mystory@ivfbabble.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »