Die aktrise Jessica Chastain skenk $ 2,000 aan die vrou se vrugbaarheidsfonds

Die Hollywood-aktrise Jessica Chastain het $ 2,000 aan die vrugbaarheidsfonds van 'n vrou geskenk nadat sy kritiek op 'n sosiale media-pos gegee het

Die 40-jarige aktrise het 'n foto van haarself op Instagram geplaas met 'n T-hemp met die slagspreuk 'We Should All Feminists'.

Daar word gesê dat Jessica 'n jarelange feminis was en 'n voorstander van vroulike gelykheid was, sowel as 'n veldtog vir vroue om toegang tot bekostigbare reproduktiewe gesondheidsorg te kry.

Maar die Twitter-gebruiker, Karin Schultz, het op die boodskap gereageer en gesê sy ondersteun slegs feministe wat teen aborsie is.

Sy het gesê: 'Ja, feministe wat in God glo en opstaan ​​vir The Unborn. Ek sou die soort feminis wees. '

Die aktrise het die tyd geneem om op die opmerking te reageer deur te sê: “@karinhschulz Ja, u kan besluit wat die beste vir u is. Ek is voor-keuse en ek glo dat elkeen die reg het om hul eie besluit te neem. Ek het gelees van u reis om moeder te word en dit het my hart gebreek. Ek hoop dat u droom in 2018 waar sal word! Baie liefde vir jou. ”

Dit blyk toe dat Jessica op die GoFundMe-bladsy van Karin afgekom het waarin sy fondsinsamel om $ 5,000 in te samel vrugbaarheidsbehandeling.

Toe plaas Jessica: '@karinhschulz My oë het vol trane geword toe ek dit gelees het, liewe Karin. Ek glo so in u droom. Moenie suster opgee nie. Dit is in jou bestemming. '

Karin is drie jaar met haar man Jeremy getroud en probeer sedertdien swanger word.

Die paartjie het besluit om soek hulp van 'n vrugbaarheidsdokter die afgelope jaar.

Sy het op haar bladsy gesê: “Ons het uitgevind dat ons hulp nodig het om swanger te raak. Dit was baie teleurstellend om hierdie resultate te hoor. Ek het gevoel dat ek Jeremy misluk het. Die idee om ons skuld te gee om swanger te raak, het my so hartseer gemaak. Dit is moeilik om te weet dat jou liggaam nie doen wat hy veronderstel is om te doen nie. Maar selfs deur dit alles, onthou ons dat God getrou en waaragtig is, en dat Hy groot planne vir ons het. Hy ken die begeertes van ons harte om ouers te word. ”

Die egpaar het tot dusver $ 4,700 vir hul vrugbaarheidsbehandeling ingesamel.

Om Karin en Jeremy se verhaal te sien, klik hier afgelaai word

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »