Die aktrise Lisa Riley bevestig dat sy IVF-behandeling sal kry om moeder te word

Die Britse aktrise Lisa Riley het bevestig dat sy IVF-behandeling sal hê om haar droom om moeder te word, te verwesenlik

Lisa, wat gereeld 'n paneellid is op ITV se gewilde dagprogram Loose Women, het 12 klip in gewig verloor en van 'n maat 28 na 'n maat 12 gedaal.

Sy was vroeër huiwerig om kinders te hê weens haar ma wat in 2012 aan borskanker sterf.

Sy het onlangs aan die Loose Women-gehoor gesê sy wil nie hê dat enige kind hul ma so jonk moet verloor nie.

Lisa, 41, het nog nie die toets gedoen om vas te stel of sy die borskankergeen het nie, en verkies om nie daarvan te weet nie.

Maar sedert sy die eerste keer liefde gevind het en haar kom vestig het, het sy van harte verander.

In 'n onderhoud met U tydskrif, Het Lisa gesê sy voel gereed en in staat om na te kyk IVF.

Sy het gesê: 'Ek het besluit om nie in vrees te leef nie. Ek wil IVF hê, maar ek gaan myself nie deur baie spanning plaas as dit nie werk nie. Daar is baie redes waarom ek 'n baba wil hê: sommige het te doen met die feit dat ek myself gered het verloor gewig, maar ook dat ek die eerste keer in my lewe verlief is en dat hy graag 'n baba wil hê as ons kan.

'Ek dink nie meer aan myself nie. As ons 'n kind sou hê, sou dit wonderlik wees. '

Daar word gesê dat Lisa in 2014 haar musikant-vriend, Al, deur vriende ontmoet het, maar daar is nog niks meer oor hom bekend nie.

En dit was toe haar gevoelens begin verander het om 'n moeder te word.

Nadat sy haar verhouding met die wêreld aan die lig gebring het, het sy gesê: 'Ek het altyd gesê vanweë my ma en die kankergeen, ek was baie huiwerig om 'n kind te hê ... die afgelope drie jaar voel ek dat ek die regte persoon ontmoet het en die persoon wie ek die vader van my kind sou wou wees. ”

Het u iemand later in die lewe ontmoet? Begin vrugbaarheidsbehandeling ouer as 40? Laat weet ons hoe dit gaan. Stuur 'n e-pos aan mystory@ivfbabble.com of stuur 'n boodskap aan ons op sosiale media, @ivfbabble via Facebook, Twitter of Instagram. Ons sal baie graag van u wil hoor.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »