Borgskap Geleenthede

WORD 'N PINEAPPEL BAL BESPREIER

Die Pineapple Ball sal meer as 300 leiers, beïnvloeders en innoveerders uit die ondersteunende reproduksiebedryf bymekaarmaak vir 'n aand van viering, netwerke en vermaak.

Hierdie geleentheid is 'n viering van die 40ste jaar van IVF en die nalatenskap van IVF-pioniers, professor Sir Robert Edwards CBE en Patrick Steptoe CBE. Ons is verheug dat die fantastiese Louise Brown's vir die aand by ons aangesluit het om hierdie ongelooflike spesiale geleentheid te vier en om haar ervaring te vertel van hierdie wonderlike here wat die geskiedenis verander het en hoop en vreugde aan soveel gegee het.

Om middernag is die aand welkom by Wêreldvrugbaarheidsdag met hartverwarmende en wonderlike verrassings.

Alle winste uit fondse wat ingesamel word, word aan die wonderlike geskenk Vrugbaarheidsnetwerk VK en Babble Giving, twee liefdadigheidsorganisasies wat hulle toewy om mense te help om hul droom van 'n gesin te verwesenlik. Hierdie samewerking sal help om die praktiese en finansiële hindernisse wat baie potensiële ouers ervaar, te verlig. Deur betrokke te raak, sal u ons geldinsamelingspogings ondersteun.

Ons is sterker saam

The Pineapple Ball, geleë in die inspirerende omgewing van die Science Museum, Londen, beloof om 'n skitterende geleentheid te wees wat die perfekte geleentheid sal bied vir lede van die bedryf om kontak te maak met bestaande kontakte en om nuwe verhoudings te begin.

Die Pineapple Ball bied aan ons borge toegang tot 'n uitgebreide netwerk van organisasies, besighede en individue wat verbind is deur die ongelooflike vrugbaarheidsbedryf.

Om 'n borg van die byeenkoms te word, sal 'n hoë profiel bied vir maatskappye om voor, tydens en na afloop van die geleentheid 'n beduidende blootstelling aan handelsmerke te kry. As u borgskappe wil bespreek, of die geleentheid wil hê om 'n tafel vir u kliënte en eweknieë tydens die galadinee aan te bied, kontak: borgskappe@ivfbabble.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »