The power of the #ttctribe, deur Hollie Shirley

Hallo my liefdes! Welkom terug in Mei, sy sonnige en 'n heerlike bankvakansie in die Verenigde Koninkryk!

Die afgelope naweek was die tweede IVF Babble #TTClunch in Manchester, en wie, wat 'n wonderlike dag het ons gehad! (Ek bedoel, anders as die 6:XNUMX wekroep, maar hey, dit is vir julle, so dit is die moeite werd)

Ons het meer as 80 mense gehad om ander mense te ontmoet, na ons sprekers te luister en om oor IVF te praat. Ek was so geëerd dat ek hierdie dag kon deelneem en my eie verhaal kon deel met almal wat saamgekom het. Baie dankie aan Sara en Tracey vir die organisering van hierdie ontmoeting. Ek het nog altyd aan "ondersteuningsgroepe" gedink as 'n slegte, neerdrukkende situasie, maar hierdie ontmoetings bewys dat die vrugbaarheidsgevegklub 'n inspirerende, prettige en sterk klub is, en ons ondersteun mekaar mekaar ywerig.

'N Groot dank aan die wonderlike gassprekers op die dag wat almal in die kamer geïnspireer, ingelig en vertroos het:

Cat Strawbridge van die Vrugbaarheidsnetwerk, Natalie Silverman van die Vrugbaarheid Podcast, die briljante Dr Peter Kerecsenyi van Vrugbaarheid Manchester, Rosie Tadman ons lieflike voedingskundige en Sarah Banks, die ongelooflike lewensafrigter wat ons almal daagliks wil hê!

Ek dink almal het van hierdie dag af bietjie beter gevoel oor hul eie reis en die wete dat dit nie saak is waar u op hierdie pad is nie, daar altyd mense is om mee te praat en u te ondersteun. Dit bring my by my volgende onderwerp.

Die krag van Instagram

Na die “Relaxgate” -skandaal 'n paar weke gelede, was daar 'n groot toename in aktiwiteit op Instagram se #TTCTribe wat bymekaargekom het en meer openlik hul eie verhale, reise en die oorweldigende mate van ondersteuning wat uitgegooi word, deel, is verstommend en nogal eerlik inspirerend. Julle is ongelooflik.

Niemand verwag ooit hoe moeilik om 'n gesin te hê nie.

Vir my was dit twee jaar van probeer, en laat ek jou sê, dit is moeilik! Veral as almal rondom u babas soos niemand se besighede laat vaar en u goed bedoelende, maar nie nuttige raad aanbied nie! U kan vind dat u afsluit van familie, vriende, die dinge wat u eens gehou het om te doen, alles in die soeke na u baba. U verander alles in u lewe - u dieet, u drink die koffie, hou op om uit te gaan en vriende te sien, u verander elke skoonmaakproduk en velsorgroetine in u huis, u word geïsoleerd en ellendig.

Dit is so moeilik om deur te gaan, en die slegste is dat, tensy u 'n onvrugbare vriend het, dit voel asof niemand verstaan ​​wat u deurmaak nie.

Nou is ek redelik oop oor ons onvrugbaarheidstryd. Heck, ek het 'n boek daaroor geskryf. En in baie opsigte is ek gelukkig. Ek het ongelooflike ondersteuning en aanmoediging van familie en vriende wat die tyd geneem het om my situasie te verstaan ​​en te weet wat om te sê en wat om nie te sê nie. Maar daar is iets unieks en besonders daaraan om vertroos te word deur ander wat dieselfde stryd verduur het.

Tydens my skryfproses wou ek van regte mense hoor wat deur dieselfde probleem gaan as ek, en daarom het ek besluit om die hashtag #infertiliteit op Instagram te soek om te sien of daar mense is wat ek kan uitreik. Ek het deur die openbare rekeninge gesoek wat die # infertiliteit-hashtag gebruik het en op 'n oorweldigende hoeveelheid vroue afgekom wat hul stryd met onvrugbaarheid deel. Dit was 'n vars lug om hul reis te volg - ek was regtig nie alleen nie! Omdat baie vrouens nou swanger was en aanhou om hul verhale te deel, het hierdie vroue my ook hoop gegee. Baie het hul eie Instagram-onvrugbaarheids-bladsye om te volg, iets wat ek gekies het om nie te doen nie, hulle is inspirerend en bied hoop.

Toe ek eers binnekom, besef ek dat daar duisende Instagram-gebruikers net soos ek is wat hul rekeninge toegewy het om hul reis te deel.

Ek kon met vroue oor die hele wêreld deel wat sukkel met onvrugbaarheid op alle terreine, insig kry in watter aanvullings om te neem en vrugbaarheidsbehandelings om na te streef, vrae om my dokter te vra, boeke om te lees en soveel meer. Ons stuur steeds vir mekaar geskenke en aanmoedigingskaarte as iemand weer 'n negatiewe swangerskapstoets kry. Ons vent en weet dat ons verstaan. Baie van hulle het ek nog nooit en nooit sal ontmoet nie, maar ek beskou hulle as my susters: “TTC (probeer swanger word).” Sommige TTC-susters sukkel met Endometriose, lae AMH, PCOS, onverklaarbare of manlike faktor-onvrugbaarheid. Sommige probeer hul eerste ronde clomid, terwyl ander hul vyfde ronde IVF is. Ons verhale is nie almal dieselfde nie, maar ons deel almal 'n gemene deler wat ons verbind hou.

Hierdie ongelooflike groep mense inspireer my en hou my positief. As ek my woede, frustrasie of hartseer moet uitlaat, is hierdie groep hier vir my, en draai hul virtuele arms om my en laat my toe om myself uit te spreek sonder enige oordeel, geen bullshit en geen vrees om vir my gesê word om “net te ontspan en te stop dink daaraan ”. Hierdie gemeenskap is sterk en inspirerend, en as u voel dat u moet praat, soek dan die hashtags #IVFSTRONGERTOGETHER, #TTCTRIBE, #INFERTILITYAWARENESS en u sal ons vind. Ons verwelkom u in en luister en bied alles in wat ons kan om u te help.

Hierdie ontmoetings met IVF Babble dra by tot hierdie ondersteuning en herinner ons almal daaraan dat u, ongeag wat u ook al is, nie alleen is nie.

Ek hoop dat julle almal Saterdag baie gekuier het. Ek weet dat die IVF Babble-span na die VSA vertrek om 'n #ttc daar te doen, en ook 'n ander een in die komende weke in die Verenigde Koninkryk oor 'eier- en spermskenking'. Maar as u een in u stad wil hou, laat weet ons dit in die kommentaar of op @ivfbabble (regoor Facebook, Twitter en Instagram)

Tot volgende keer,
Hx

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »