Ekta Kapoor het 'n seun via surrogaat na 'n reis van sewe jaar

Die Indiese aktrise en vervaardiger van Bollywood, Ekta Kapoor, het 'n babaseuntjie gehad deur surrogaatskap - sewe jaar nadat hy eers 'n kind probeer het

Die 43-jarige het die nuus op Twitter bekend gemaak kort nadat baba Ravie, haar akteur se oorspronklike naam, op 27 Januarie.

Sy bedank haar IVF-spesialis, dr Nandita Palshetkar, vir haar hulp en voeg 'n aantekening by die dokter oor die tyd wat Ekta probeer het om 'n baie gesogte kind te hê.

Die aantekening lui: “Ekta Kapoor het jare terug na my gekom om moeder te word. Ons het probeer om haar te help swanger raak met verskeie siklusse van IVF. Maar ons was onsuksesvol. Daarom moes ons die tegniek van surrogaatskap gebruik wat ons nege maande terug by ons Bloom IVF-sentrum uitgevoer het. Nege maande later het sy Sondag sukses behaal met die geboorte van 'n kind. ”

Ekta het aan haar twee miljoen Instagram-volgelinge gesê dat sy oorstelp van vreugde tydens die geboorte van Ravie

Sy het gesê: 'Ek kan nie begin uitspreek hoe gelukkig die geboorte van my baba my gemaak het nie. Alles in die lewe loop nie altyd soos jy wil nie, maar daar is altyd oplossings vir die hik. Ek het myne gevind en vandag voel ek baie trots om ouer te word. Dit is 'n emosionele oomblik vir my en my gesin en ek kan nie wag om met hierdie nuwe reis van ma te begin na my klein bondeltjie vreugde, Ravie Kapoor nie. '

Die produsent het sedert die vroeë negentigerjare in baie televisieprogramme en films opgetree. Sy kom uit 'n bekende familie van akteurs en aktrises; haar ouers is die Jeetendra en Shobna Kapoor.

Ekta se broer, Tusshar Kapoor, verwelkom seun, Lakshya, via surrogaatskap, waartydens sy 'n tante is.

Baie sterre in Bollywood het die surrogaatroete afgelê om kinders te hê, insluitend Lisa Ray, Salman Khan en Farah khan.

Die nuus is onthul in die Indian Today koerant.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »