Ons Insider-verslag oor ons besoek aan Nova IVI Vrugbaarheidsklinieke in Indië

Ons reis na Indië om Nova IVI Vrugbaarheid “Namaste” te besoek

As u Nova IVI-vrugbaarheid in Indië besoek, is dit die mooi woord waarmee u gereeld begroet sal word. Dit beteken: 'Ek buig voor die goddelike in jou' in Hindoeïsme. Dit is net 'n klein blik op die positiewe atmosfeer wat Nova IVI-vrugbaarheid, die grootste ketting IVF-klinieke in Indië, deurgaans uitstraal.

Ons het slegs vyf dae in Indië deurgebring, maar met 'n ander ingesteldheid na die Verenigde Koninkryk teruggekeer; dié van selfbewustheid en 'n gevoel van kalmte. Dit is mal om te dink dat in een van die bevolkte stede in die wêreld, met verkeer wat uit alle rigtings vlieg en motorhorings voortdurend luip, - dit selfs moontlik is om kalm te wees, maar dit is waar. Ons het gevind dat dit tyd spandeer het met nuwe vriende wat by die klinieke gemaak is. Ons hoop net dat ons daaraan kan hang noudat ons terug is na Londen!

Hierdie gevoel van welstand word in Indië so waardeer en dit speel ook 'n sleutelrol in die grondslag van Nova IVI-vrugbaarheid

Eintlik was dit duidelik sodra ons die kliniek binnekom. Die eerste ding wat ons opgemerk het toe ons in die wagkamer gestaan ​​het, was dat dit nie stil was nie, soos baie van die IVF-klinieke wat ons gesien het, maar vol positiewe energie. Mans en vroue het eintlik met mekaar gesels. Dit het beslis nooit in my kliniek gebeur terwyl ek IVF-behandeling gehad het nie. Niemand waag dit om in my kliniek na mekaar te kyk nie.

Hierdie gevoel van samesyn het moontlik te doen gehad met die feit dat die wagarea gedeel word, tussen diegene wat op die punt is om IVF-behandeling te onderneem, en diegene wat suksesvol swangerskap deur IVF by die kliniek behaal het. Dit klink vreemd, maar as 'n mens die glinsterende gesigte sien van vreugdevolle paartjies wie se behandeling gewerk het of op die punt is om na die skanderingsale te gaan, bied dit die ongelooflikste gevoel van hoop vir die paartjies wat op die punt is om hul eerste tree in die rigting van ouerskap te neem. .

Daar is 27.5 miljoen onvrugbare paartjies in Indië (volgens 'n E&Y-verslag wat in 2015 gepubliseer is) en Nova het 20 klinieke in 15 stede in die land

Ons het drie van hulle tydens ons kort verblyf besoek. Almal was van die hoogste standaarde. Met 'n suksessyfer van 59% per embrio-oordrag, is dit duidelik om te sien waarom Nova die toonaangewende naam is as dit kom by IVF-klinieke in Indië.

Hier moet daarop gelet word dat hoewel Indië nie 'n reguleerder soos die HFEA het nie, is die klinieke self gereguleer. Veral Nova IVI-vrugbaarheid, Ahmedabad, is trots op die NABH-akkreditasie van die Quality Council of India.

Ons het die mediese direkteur, dr Manish, gevra Bankier, hoe Nova-klinieke sulke ongelooflike sukseskoerse behaal het

Hy het verduidelik dat dit 'n kombinasie van verskillende faktore is.

Die laboratoriums

“Die agterbeen van die klinieke”. Die tegnologie wat in die laboratoriums gebruik word, is van die hoogste standaard. Elke enkele stuk toerusting word elke dag gemonitor, broeikaste word gereguleer en waar pasiëntmateriaal betrokke is, word alles twee keer gekontroleer.

Deurlopende monitering van statistieke en data

Die dokters, embroloë en kliniese spanne praat en deel voortdurend inligting oor die sukseskoerse van elke kliniek, waarom dinge werk, waarom dinge nie werk nie. As syfers in 'n spesifieke kliniek begin daal, kom al die kliniese spanne bymekaar in die maandelikse vergadering en bespreek wat gedoen kan word om dinge te verander.

Nova se genootskapprogram

Nova bied 'n eenjaarprogram aan vir nagraadse studente. Die meeste nagraadse studente bly uiteindelik. In werklikheid, toe ons personeellede gevra het hoe lank hulle by Nova gewerk het, was die gemiddelde tussen 5 tot 8 jaar! As gevolg hiervan is daar 'n groot ekostelsel binne die klinieke en 'n werklike gevoel van werkstevredenheid en sterkte in alle departemente.

Vinesh Gadhia, COO, Nova IVI Fertility, wat ons onderskei oor Nova, onderskei dat die volgende prinsipale die kern van Nova vorm.

Hoë standaarde vir etiek en deursigtigheid

Pasiënte weet wat hulle kry as hulle na Nova gaan. As u u aanvanklike konsultasies het, word daar deur die koste gepraat, sonder enige verborge gelde. Daar word ook aan elke pasiënt 'n verslag per e-pos gestuur oor die behandeling wat hulle gehad het, aantal en kwaliteit eiers, ens.

En op hierdie punt is dit ook die moeite werd om te noem hoe belaglik die koste van 'n ronde IVF in Indië is - net £ 1800!

Maar dit is een ding om die feite te vertel, maar ons wou self sien hoe die kliniek 'agter die skerms' is

Die pasiënte in die wagkamers het gelukkig gelyk, maar ons wou die laboratoriums en die sale sien.

Meer oor ons ongelooflike reis na Nova IVI-vrugbaarheid in Indië in deel twee. . .

Om kontak te maak met die wonderlike Nova IVI-vrugbaarheid, Besoek hier

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »