Die model Kelly Brook sê dit gaan goed met haar om nie kinders te hê nie

Kelly Brook het erken dat sy vrede gemaak het met die feit dat sy nie kinders sal hê nie

Die model, televisie-aanbieder en aktrise het die nuus onthul in 'n onlangse onderhoud met Fantastiese tydskrif.

Die 39-jarige man het op vyf maande 'n laat miskraam opgedoen met haar destydse lewensmaat, die rugbyspeler, Thom Evans, 'n babameisie.

Sy het later daardie jaar nog 'n miskraam beleef en het sedertdien verskeie gehad terwyl sy probeer swanger word.

Sy het aan die tydskrif gesê: 'Ek voel asof dit so 'n taboe-onderwerp is en dit was nie regtig iets waaroor ek van plan was om te praat nie.

'Ek het dit nog nooit regtig in die openbaar bespreek nie, maar ek het gedink dat dit miskien ander vroue sou vertroos wat dieselfde ding deurgemaak het.'

Sy het gesê vroue kan soos 'n mislukking voel nadat hulle 'n miskraam ondergaan het of voel dat dit onregverdig is

'Dit was net so 'n groot verlies en 'n moeilike tyd,' sê sy.

Kelly, wat al vier jaar saam met haar 33-jarige modelkêrel, Jeremy Parisi, was, het gesê dat sy uitgegaan het met nie kinders hê nie.

'Ek het gaan sit en myself afgevra:' Wil ek regtig kinders hê? Is dit iets wat ek regtig wil doen? ' En ek het besef dat dit eintlik nie iets is wat ek nog altyd wou gehad het nie en dat ek goed daarmee is.

'Dit is hartseer dat dit gebeur het, en ek wou natuurlik dat dit nie so gegaan het nie. Maar daar is die lewe daarna, en ek het geluk gevind in ander dinge, soos tuinmaak. Ek is 'n natuurlike koester, en dit was my terapie. Ek kan nie 'n miskraam beheer nie - dit is iets buite my beheer. ”

Daar is verskillende organisasies wat u kan help om kinderloos te wees en nie uit eie keuse nie. Een wat ons aanbeveel is die Dovecote Gemeenskap, wat bestuur word deur ons gasblogger, Kelly de Silva.

Het u soortgelyke gevoelens as Kelly? Het u die hartseer van miskraam ervaar en besef dat kinders nie vir u is nie? Ons sal graag u verhaal wil hoor, e-pos aan mystory@ivfbabble.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »