Sentrum vir Surrogaatouerskap verwelkom opdaterings van die 'verouderde' New Yorkse surrogatiewetgewing

Die Sentrum vir Surrogaatouerskap het die voorgestelde wysigings aan die wette oor surrogaatskap in New York, wat die praktyk sedert 1992 sedert XNUMX verbied het, toegejuig

Danksy die goewerneur van New York, Andrew Cuomo en die mede-borg van senator Brad Hoylman, is 'n stemming oor die wetsontwerp om surrogaatskap te wettig, op hande.

New York, Michigan en Louisiana is die enigste drie lande wat oorbly, wat surrogaatskap regstreeks verbied. In alle ander lande is surrogaatskap toegelaat, maar onder verskillende spesifieke omstandighede. In sommige lande word slegs getroude paartjies deur die wet beskerm, maar in ander lande moet die kind geneties met minstens een ouer verband hou.

In pro-surrogaatstate soos Kalifornië en Nevada, wie van voorneme is om 'n ouer te wees, word erken as die ouer, ongeag die huwelik of genetiese skakel met die kind wat hulle skep. Onlangs het die staat Washington, Washington DC en die staat New Jersey almal wetsontwerpe aanvaar om surrogaatskap goed te keur.

Die toestemming van kommersiële surrogaatskap in die deelstaat New York is 'n uitstekende manier om onvrugbare en gay paartjies te help om hul eie gesinne te stig. Binnekort sal New Yorkers nie die ekstra las hoef te dra om na 'n ander staat, soms oor die hele land, te reis nie, net om 'n eie gesin te stig.

Teenstanders van surrogaatskap sê dikwels dat 'n kind nie 'n verbruikersproduk is wat verkoop moet word nie, of dat surrogaatskap die uitbuiting is van arm vroue wat ekonomies desperaat is en tot surrogaatskap gedwing word. Terwyl surrogaatskap nie in lande soos Kambodja, Indië en Thailand professioneel beoefen word nie, is die oudste agentskap ter wêreld vir surrogaatse in die wêreld die Centre for Surrogate Parenting (CSP).

Surrogaatskap werk as dit professioneel gedoen word

CSP help al meer as 38 jaar onvrugbare en gay paartjies om hul gesinne te stig. In daardie tyd het CSP die geboorte van meer as 2,500 babas gevier. Geen surrogaat moeder in hul program het hulle van plan verander oor die terugkeer van die baba aan sy regmatige en liefdevolle ouers. In werklikheid keer meer as 55 persent van hul surrogaatmoeders op 'n tweede reis na surrogaatskap om hul eerste gesin te help om 'n tweede kind te hê, of om 'n ander gesin te help om die vreugde van ouerskap te vier. CSP het ses voltydse praktisyns in geestesgesondheid wat hul surrogaatmoeders regdeur die surrogaatreis ondersteun. Ouers en surrogaatmoeders word deur die swangerskap deur afsonderlike onafhanklike regsadvies verteenwoordig.

Die Hooggeregshof van Kalifornië het die argument dat surrogaatskap neerkom op die betaling van 'n kind en tot die gevolgtrekking gekom dat die vergoeding wat aan 'n surrogaatmoeder betaal is, nie 'n betaling vir haar kind was nie en ook nie die betaling in ruil vir die oorgawe van haar ouerregte nie. In plaas daarvan het die hof in die landmerkbeslissing van Johnson v. Calvert (5 Kal. 4 (846)) beslis dat sulke betalings “bedoel is om haar te vergoed vir haar dienste om die fetus te behandel en om arbeid te ondergaan.”

Met ander woorde, en soos dit algemeen voorkom in surrogacy-ooreenkomste, is die betalings vir 'n surrogaatmoeder se ongemak, pyn, lyding, ongemak, lewenskoste en voor-geboortekinderonderhoud. Dit word verder ondersteun deur ons standaardbetalingsvoorwaardes wat 'n surrogaatmoeder op betalings in paaiemente betaal wat gedurende die swangerskap betaal is, in plaas daarvan om 'n enkelbedrag te wees, en sulke betalings word nooit op die gesondheid van die baba gekondisioneer nie.

Surrogaatskap bring alle betrokkenes groot geluk

Surrogaatskap gaan oor een gesin wat help om 'n ander gesin te stig. In hierdie wêreld waarin ons leef, is daar mense se vriendelikheid wat dikwels ontbreek. Dit is 'n veld van groot geluk vir almal wat betrokke is.

“Een van ons surrogaatmoeders is gevra waarom sy 'n baba vir iemand anders wil baar," het Karen Synesiou, CSP, gesê. 'En sy het gesê:' Ek kan nie kanker ondersoek of 'n dokter word en 'n lewe red nie. Ek kan egter help dat een paartjie 'n gesin word. Ek dra 'n swangerskap baie goed, ons het ons eie gesin voltooi. Dit kan ek doen. Ek kan 'n verskil maak. '”

Surrogaatskap is dikwels 'n soeke na surrogaatmoeders, en as hulle die baba teruggee, het hulle nege maande lank liefdevol in die arms van die ouer gedra, word die soeke uitgevoer. Surrogaatmoeders is so trots dat hulle aangebied het om 'n ander persoon op so 'n belangrike manier te help.

Namens al die onvrugbare en gay inwoners van New York, 'n hartlike dank aan die goewerneur Cuomo, al die ondersteuners van hierdie wetsontwerp en die inwoners van New York. Dankie.

Vir meer inligting oor die Sentrum vir Surrogaatouerskap, kliek hier

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »