Vrugbaarheidsblogger Becky Kearns gesels oor wat 'n mamma definieer

Ons is mal oor 'n verhaal van sukses met vrugbaarheid en hierdie is beslis een. Becky Kearns is moeder van drie dogters onder die ouderdom van drie. Haar inspirerende verhaal het haar gehelp om 'n fantastiese blog met die titel Defining Mum te skep. Hier vertel Becky wat sy deurgemaak het om haar droom te verwesenlik, saam met haar man, Matt om ouers te word ...

As ek op 28-jarige ouderdom 'n vroeë diagnose van 'n vroeë skok gehad het, moes ek 'n eier benodig skenker my droom om mamma te word, te verwesenlik. Hierdie oomblik was lewensveranderend; die begin van 'n ongelooflike achtbaan van hartseer en emosies oor die volgende jare.

Gedurende die tyd het ek en my man vyf rondes IVF voltooi met behulp van my eie eiers, beide gestimuleerde en natuurlike siklusmetodes. Slegs een siklus het gelei tot 'n swangerskap wat verwoestend geëindig het in 'n mis miskraam. Agttien 18 maande na die diagnose het ons besluit om 'n sprong van geloof te neem en skenkers eiers in die buiteland in Praag, Tsjeggië, te probeer.

Die eerste keer sukses

Ons was gelukkig genoeg om swanger te raak tydens ons eerste skenker-eiersiklus. Ons het vyf gehad kwaliteit embrio's veilig geskep en een oorgedra. Op 37 weke het ek in Julie 2016 ons pragtige dogter, Mila, gebore.

In 2017 het ons teruggekeer om 'n broer te gaan haal en met twee embrio's wat hierdie keer oorgeplaas is, het ons uitgevind dat ek swanger is met 'n tweeling - Mila is nou groot suster van Eska en Lena, wat in Februarie 2018 aangekom het.

As ek ons ​​verhaal in een paragraaf kondenseer, klink dit relatief eenvoudig, nè? Dit was regtig nie. Ek kan eerlik sê dat onvrugbaarheid, sowel as die vooruitsig van vroeë menopouse, was die moeilikste, eensame, lewensveranderende ervaring. Daarom wil ek ander help wat dieselfde vrae, twyfel en vrees het as wat ek een keer gedoen het, en daarom het ek my blog DefiningMum van stapel gestuur.

Ek deel my storie

In November 2018 het ek begin om ons verhaal te deel, om my bewustheid van onvrugbaarheid, IVF en konsepsie van donateurs via my blog te verhoog DefiningMum Deur die krag van sosiale media is ek verstom oor die positiewe reaksie van diegene wat troos gevind het om die werklikheid van die lewe as 'n mamma te sien nadat hulle so 'n groot besluit geneem het.

My hoofdoel was om aan te toon dat om 'n ouer te wees, nie net deur genetika gedefinieer word nie - die afgelope paar jaar het ek geleer dat daar soveel meer is om 'n mamma te wees as DNA. Deur openlik te praat, is my hoop dat albei IVF en skenkingskonsepsie in die samelewing sal baie meer oop en aanvaarde maniere word om 'n gesin te stig.

Sosiale media is 'n wonderlike platform om persepsies te verander en begrip aan te moedig

Ek is die meeste aktief op Instagram. Die gemeenskap is werklik inspirerend en bied 'n geleentheid om te deel en te leer terwyl hulle 'n mate van privaatheid oor vrugbaarheidstryd in u gewone sosiale media-netwerk kan behou.

Dit is deur hierdie verbande wat ek ontdek het dat mense nie net wil hoor van die suksesverhale nie, maar ook wil hoor wat om te verwag as dit kom by emosies en vrees wat onvermydelik deel uitmaak van hierdie enorme besluitnemingsproses.

Die aanvaarding van die verlies aan die feit dat hulle nie 'n genetiese kind kan hê nie, behels verdriet. Dit moet erken en verstaan ​​word as 'n volkome normale gevoel as ons met hierdie besluit te kampe het. Dit was eers toe ek my DefiningMum-rekening begin het en met Jana Rupnow gekoppel het, dat ek besef het dat ek erger was. Hierna het ek skielik gevoel dat my gevoelens gevalideer is en het ek begin verstaan ​​dat die hartseer werklik is en dat dit goed is om emosioneel te worstel.

Ek het die eerste keer na Jana gepraat in The Fertility Podcast geluister, waarna ek haar via Instagram na haar uitgereik het. Jana is 'n vrugbaarheidsberader in die VSA met persoonlike sowel as professionele ervaring van onvrugbaarheid, skenking van swangerskap en aanneming. Sy is die skrywer van 'n ongelooflike nuttige boek - 'Three Makes Baby', wat ek almal wat die skenking oorweeg, aanmoedig om te lees. Jana en ek het onlangs saamgewerk om 'n reeks 'InstaLive' video's op te neem.

Die opening van nuwe en uiteenlopende gesprekke oor die konsepsie van skenkers

Met behulp van my persoonlike ervaring en Jana se professionele vaardighede, het ons verskillende onderwerpe bespreek soos 'hartseer en die besluit neem' en 'ouerlike gehegtheid en binding' as deel van 'n lewendige gesprek wat gelei word deur vrae wat ons volgelinge gestel het. Hierdie gesprekke kan nog steeds op my IGTV-kanaal gevind word via my Instagram-rekening.

Ek leer dat selfs as ek 'n mamma word deur skenkings, is daar steeds uitdagende emosies en vrees vir die gesig. Terwyl ek dankbaar is vir die tipiese uitdagings van ouerskap, leer ek dat sommige hiervan onvermydelik meer kompleks sal wees as u 'konvensionele' gesin. Dit was 'n reis op sigself waar ek my storie op 'n groter skaal gedeel het. Persoonlik het ek baie vrae gehad wat ek voorheen na die agterkant van my gedagtes gedruk het, hoofsaaklik oor die reaksies van die meisie as hulle van hul konsepsie verneem. Dit is deur my gedagtes en gevoelens te deel dat ek meer selfversekerd begin raak oor hoe ek hierdie uitdagings in die toekoms gaan hanteer.

As deel van Defining Mum wil ek nie net die skenkerouers se perspektief bespreek nie, maar ook verskillende perspektiewe van die skenking van die skenker ondersoek, 'n ongelooflike belangrike siening van die kind wat deur die skenker verwek is.

My hoop is dat ek myself en ander kan voorberei om hul kinders in die toekoms te ondersteun en te verstaan ​​wanneer hulle hul verhale leer ken.

Ek sal baie graag wil hê dat u my moet kom volg op my reis na ontdekking, begrip en persoonlike leer terwyl ek nadink oor my ervarings in die verlede en my pad deur ouerskap navigeer.

Ek is ook bly om vrywilliger te wees Vrugbaarheidsnetwerk VK, 'n fantastiese liefdadigheid.

Sowel as die blog het ek 'n Facebook-bladsy 'Defining Mum' en sal binnekort op Twitter bekendgestel word.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »