Merck Foundation en First Lady of Guinea loods boek om jong mense op te lei oor onvrugbaarheid

Die Merck-stigting in vennootskap met die eerste dame van Guinee, haar voortreflikheid Djene Conde, saam met die Die Ministerie van Onderwys het 'n inspirerende kinderverhaalboek van stapel gestuur Abubaker en Fataou om gesinswaardes van liefde en respek by jong mense te versterk

Die boek het 'n spesiale boodskap gerig aan jong lesers van die HE Djene Conde, wat 'nambassadeur van Merck More as a Mother en Dr Rasha Kelej, Uitvoerende hoof of Merck Foundation en president van Merck More Than a Mother.

Dr. Rasha Kelej gesê: 'Die verhaal van Abubaker vertel 'n verhaal van 'n man en vrou wat nie kinders kon hê nie, maar nooit liefde of respek vir mekaar verloor het nie. Die man het sy vrou tydens die vrugbaarheidsbehandeling reis en erken dat hy ook die oorsaak van onvrugbaarheid kan wees en dat hy nog altyd gelukkig kon leef.

'Dit is belangrik vir ouers en versorgers om van jongs af respek te leer ken en empatie te koester. Ons moet hierdie eienskappe aan seuns leer by hul skole en deur media. Ek glo dat beide seuns en dogters dieselfde soort leiding benodig. Net soos meisies, leer jong seuns geleidelik hoe om hul gedrag tydens hul voorskoolse en laerskooljare te beheer. Hierdie verhaal is ons manier om ons seuns te bemagtig om ware respek vir vroue te ontwikkel en min feite te ken oor die voorkoming van onvrugbaarheid en hoe dit sowel mans as vroue beïnvloed. ”

Haar uitnemendheid, Djene Conde, het gesê: “Tsy verhaal is deel van die Merck More Than a Mother-veldtog, wat my na aan die hart lê. Dit is 'n wonderlike inisiatief om ons kinders op môre voor te berei met die regte gesinswaardes van liefde en respek.

"Lees Abubaker se verhaal sal ons kinders leer om alle mense te respekteer en te waardeer, ongeag of hulle ouers is of nie. Dit sal ook help om ons kinders voor te berei op môre met die regte gesinswaardes van liefde en respek. Almal verdien respek en liefde en moet nooit misgekyk of erger misbruik word nie - selfs as dit so is kinderlose. "

Merck Foundation het hul programme in samewerking met die eerste dame van Guinee Saam met Ministerie van Gesondheid en Ministerie van Inligting en Kommunikasie, om billike gesondheidsorgkapasiteit op te bou en die stigma van onvrugbaarheid in die land te verbreek.

Merck Foundation sal ook nou saamwerk met die Office of First Lady om die vestiging van die eerste publiek te ondersteun IVF sentrum in die land deur tegniese advies en opleiding aan mediese en paramediese personeel te verskaf.

Ons by IVFbabble is so toegewyd om die stilte te verbreek en het verlede jaar die eerste Wêreldvrugbaarheidsdag van stapel gestuur. Hierdie jaarlikse bewusmakingsdag vind vanjaar op 2 November 2019 plaas.

Ons is baie lief vir u hulp en ondersteuning om onvrugbaarheidstaboes te verbreek en mense regoor lande en kulture te bemagtig. Stuur 'n e-pos aan katie@ivfbabble.com om deel te wees van die Wêreldvrugbaarheidsdag

Besoek Wêreldvrugbaarheidsdag om meer te wete te kom

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »