'Om leukemie te hê, het my nie verhinder om my droom om moeder te word, te vervul nie.'

'N Skotse vermaakverslaggewer het geopen oor haar stryd teen leukemie en hoe sy met die hulp van 'n surrogaat moeder sal word

Laura Boyd, wat vir die nuus- en vermaaklikheidskanaal, STV werk, het gesê dat sy glo surrogasie 'n 'wonderwerk' te wees en dat sy 'n dogter met Kersfees by haar man sal verwelkom.

Laura het dwelms gebruik om haar te beheer leukemie die afgelope tien jaar en gesê dat alhoewel dit nie haar vrugbaarheid beïnvloed het nie, het sy geweet dat dit onwaarskynlik is dat sy haar eie kind sou dra.

Sy skryf in 'n blog op die STV-webwerf: 'Daar is niks wat ek nie kon doen nie - behalwe om 'n baba te hê. Leukemie het nie my vrugbaarheid beïnvloed nie, maar dit is onwaarskynlik dat ek 'n kind tot die swangerskap kon dra.

'Ek het dit uitgevind deur van my medisyne af te kom om te sien hoe my liggaam gaan klaarkom. Die antwoord was: dit het nie. Die kankerselle het vermenigvuldig en daar is aan my gesê dat die kans bestaan ​​dat as ek swanger raak, die kanker so aggressief kan word, sou ek gedwing word om tussen my lewe of die baba te kies. '

Laura (36) het gesê die paartjie voel asof hulle nêrens kon draai nie totdat 'n familielid aangebied het om haar surrogaat te word.

Sy het ook uitgespreek oor 'verouderde surrogatiewette' en gevra dat die wet 'herskryf'

Daar is tans 'n hersiening van surrogatiewette word gehou deur die Regskommissie wat in Oktober gepubliseer sal word

Laura sal ses weke nadat die kind gebore is, aansoek doen om ouerregte, aangesien die wettige ouers van die kind tans die surrogaat en soms haar man is.

Sy het afgesluit: “Surrogaatskap is 'n ongelooflike persoonlike saak en dit voel vreemd om te praat oor iemand anders wat u kind dra. Ek hoop dat ek daardeur ander in 'n soortgelyke situasie kan help om die ander roetes te sien.

'Dit is iets wat ek tot nou toe nog nie regtig bespreek het nie, behalwe met die naaste aan my. Ek hoop dit kan beteken dat ek kan praat oor 'n baba hê sonder om te hoef te verduidelik terwyl ek nie 'n bult het nie (ongelukkig is dit net pizza).

Om Laura op sosiale media en haar reis na ouerskap te volg, kliek hier

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »