Louise Brown besoek die Camlibel-stigting in Turkye

Elke maand Louise Brown sal na 'n enkele organisasie kyk en verduidelik wat hulle doen en hoe hulle vrugbaarheidskwessies ondersteun. Sy kyk hierdie maand na die Camlibel-stigting

Louise het gesê: 'Die stryd om IVF-behandeling te bekostig, is dieselfde vir vroue oor die hele wêreld, dus ek was verheug om na Istanboel, Turkye te gaan as gas van Professor dr Teksen Çamlıbel, wat 'n stigting stig om vroue te ondersteun wat nie behandeling kan bekostig nie.

“Die stigting sal teen die einde van die jaar aan die gang wees, maar ek was 'n spesiale gas tydens 'n galageleentheid, wat deur ongeveer 140 dokters, sakelui en gemeenskappe in Istanboel bygewoon is.

“Dit is gehou in Les Ottomans Hotel, langs die Bosporus, 'n lieflike omgewing in 'n pragtige stad.”

Daar was 'n gejaagde rondte media-onderhoude om mense oor die nuwe organisasie te vertel

“Professor dr Teksen Çamlıbel het die eerste IVF-sentrum in Istanboel opgerig na sy opleiding in die VSA. Die kliniek was die eerste privaat IVF-kliniek in Turkye. Sedertdien help die gesondheidsorggroep Jinemed duisende gesinne om 'n baba te kry deur sewe klinieke in vier lande, waaronder 'n algemene hospitaal.

Hy het die stigting Çamlıbel gestig ter viering van die 40ste bestaansjaar van sy werk. Benewens die ondersteuning van gesinne wat 'n kind wil hê, maar dit nie kan besef nie weens die toenemende behandelingskoste, beoog hy ook om die ontwikkeling van vroue op die gebied van onderwys, wetenskap en kultuur te help. Die stigting sal belowende vroue help met toekennings en toekenningstoekennings.

Die kultuurdeel van die stigting sal letterkunde, kuns en musiek insluit. Onderwys sal help om spesialiste en wetenskaplikes op te lei.

Dit is goed om te weet dat organisasies soos hierdie wêreldwyd geskep word, sodat mense dit kan bekostig vrugbaarheidsbehandeling wat hulle nodig het en diegene met vaardighede om in vrugbaarheidsbehandeling te werk, kry die geleentheid om kwalifikasies te verwerf.

Vir meer inligting by www.camlibelvakfi.com.

Instagram: @camlibelvakfi

Twitter: @camlibelvakfi

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »