Hoe het u vrugbaarheidsreis beïnvloed hoe u in die werkplek behandel word?

Die UK se nasionale vrugbaarheidsweek het tot dusver gekyk na 'n hele klomp tydige probleme waarmee mense met onvrugbaarheid te kampe het

Maar dit blyk dat dit meer kommentaar lewer as die meeste, is hoe IVF in die werkplek hanteer word. Daar was 'n reeks programme en besprekings in die media, van televisie tot radio en podcasts, oor hoe werkgewers gereageer het op hul werknemers wat IVF-behandeling gehad het en hoe hulle behandel is.

Vrugbaarheidsnetwerk VK is lankal cbedanking vir ondernemings om 'n IVF- of vrugbaarheidsbeleid te implementeer sodat werkers presies weet wat hul regte is as dit kom by die vrye tyd vir behandeling.

In 'n opname wat deur die liefdadigheids- en aanlynbedryfs-sosiale media-webwerf, LinkedIn, gedoen is, is bevind dat minder as die helfte van werknemers wat vrugbaarheidskwessies ondervind, deur hul werkgewers of kollegas ondersteun word.

Die veldtog het vandeesweek baie media-aandag en -tempo gekry en daar word gehoop dat die uitlig van sommige van die mislukkings deur ondernemings in die Verenigde Koninkryk hulle sal laat kyk hoe hulle die gegewe steun kan verbeter.

IVF babbel het besluit om ons volgelinge en lesers te vra hoe hul base hulle behandel het gedurende daardie sensitiewe en emosionele tyd, en in die algemeen blyk die ervaring vir baie positief te wees.

Hier is net 'n paar van die fantastiese antwoorde wat ons op ons Facebook-bladsy gekry het

Sarah het gesê dat sy baie openlik oor behandeling is en dat haar base baie ondersteunend is.

Sy het gesê: “Dit het die druk afgehaal en beteken dat almal verstaan ​​as ek emosioneel of sleg was. Hulle was so begripvol en ongelooflik ondersteunend. ”

Lisa, wat in menslike hulpbronne werk, het gesê dit is 'n baie moeilike balans vir haar. Sy het gesê: 'Toe ek 'n lang diens gehad het, vertrou ek my kollegas en jarelange baas, wat almal ongelooflik ondersteunend was, maar dit was moeiliker toe ek van werkgewer tydens die behandeling verander het.

"Daar is 'n werklike tekort aan gesinsvriendelike beleid wat vrugbaarheidsondersteuning insluit, wat 'n positiewe stap vorentoe sal wees om werknemers te help om te voel dat hulle eerlik kan wees."

Ellie Lexie het gesê dat sy haar vrugbaarheidservaring omgeskakel het in 'n vlog vir die ouerskapwebwerf waarvoor sy werk. Sy het gesê: 'Die hele dag was dit moeilik om baba-goed te hanteer, so ek het dit tot my voordeel gebruik en die vlog aangebied. Ek was baie gelukkig. ”

Om deel te neem aan die gesprek oor hoe u behandel is deur u base terwyl u behandeling gehad het, kliek hier

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »