Die Israeliese sanger Ivri Lider oor die feit dat dit so moeilik is om gay te wees en 'n surrogaat te gebruik

Ivri Lider, 'n Israeliese popster, het pas 'n uitverkoop-optrede vir duisende van sy aanhangers in Tel Aviv uitgevoer

Ivri sing nie net nie, maar hy verduidelik aan sy aanhangers wat elke liedjie vir hom persoonlik beteken, beide wanneer hy dit geskryf het, en wat elkeen nou vir hom beteken. Hy neem ook selfies met sy aanhangers, loop deur die skare en gee drukkies uit.

Maar veral hierdie konsert het baie vir Ivri beteken, want dit was sy eerste keer sedert hy na meer as 'n maand na Israel teruggekeer het.

'Ivri was in Alabama besig met sy kosbare nuwe seun Albi wat daar gebore is aan 'n surrogaatmoeder

Die 45-jarige Ivri is gedwing om na die VSA te gaan om sy seun te kry, aangesien surrogaatskap tans nie in Israel praktyk is nie. Hy het voorheen vertel Israeliese radio dat 'n onlangse wysiging van die surrogaatewet in die land wat dieselfde geslagspaar van die kinders van 'n surrogaat verhinder het, ''n gevoel van tweedeklas burgerskap' geskep het. Hy het gesê dit is “baie verontwaardig en beledigend”.

'Die idee dat iemand anders aan u verduidelik dat u nie dieselfde regte het nie en nie het wat ander mense het nie, maar aan die ander kant moet u gee wat ander mense gee, is 'n probleem beginsel wat 'n baie eng deur vir baie ander dinge oopmaak. ”

'As u begin skei tussen diegene wat dit kan en nie kan nie, word dit 'n probleem. Ek betaal belasting soos almal. Met liefde en geloof beskryf ek ons ​​pragtige land as hierdie spesiale en liberale plek in die streek, en dit is iets waarin ek glo. Die vraag is watter soort land wil ons wees? '

Ondanks betogings in Israel teen die uitspraak in 2018, is dieselfde geslagspaar nog steeds nie toegelaat om 'n surrogaatmoeder te gebruik om kinders te hê nie, wat Ivri en sy lewensmaat na Alabama dwing

Ondanks die omwenteling is Ivri nou duidelik tevrede, want hierdie konsert was vol lirieke oor liefde en familie, en daar word baie van Albi genoem. Die kunswerke van sy vader het op die agtergrond gehang en Ivri het die skare aangemoedig om mekaar te omhels, terwyl hy sy hartseer oor sy ma en lewensmaat noem dat hy nie die konsert kon bywoon nie.

Tydens een lied, Ek was gelukkig om lief te hê, het hy gesê, 'vandat Albi gebore is, het die hele liedjie 'n ander betekenis. Ek dink [die liedjie] is geskryf uit 'n plek van romanse en ek het skielik 'n nuwe soort liefde gevind, 'n ongelooflike soort liefde ”.

Vir meer surrogaatstories besoek hier

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »