Die verpleegster van Nottingham gebruik 'n deel van haar loterybedrag van £ 1 miljoen om haar babadrome waar te maak

As u soos die meeste van ons is, het u hier en daar minstens 'n paar oomblikke deurgebring en gedroom om die lotto te wen

Vir Rebecca Brown (39) en haar gesin het hierdie droom onlangs 'n werklikheid geword. Die gesin van Nottinghamwat bestaan ​​uit pa David (64), mamma Yvonne (62) en suster Julie, het die lotto in 'n sindikaat gespeel.

In Augustus 2016 het hulle 'n £ 1 miljoen opgelewer!

Rebecca het presies geweet wat sy wil doen met haar deel van die prys. Alhoewel dit 'n enkeling was, het dit aanleiding gegee dat dokters haar vertel dat sy so gou as moontlik swanger moes raak. Daar is aan haar gesê dat sy moontlik 'n histerektomie moes hê, en dat sy "vroeër, eerder as later, kinders moet hê."

Met die NHS-poskode-lotery en tou om te wag vir behandeling, het Rebecca verkies om die privaatroete te neem.

Rebecca, self 'n verpleegster, sê: 'Ek was verlede jaar sleg en het gedink, ek wil dit doen. Ek kon daarvoor betaal, so het ek gedoen. Ek het altyd gedink dat ek kinders wou gehad het, maar ek was nooit genoeg gemotiveerd om dit te laat gebeur nie. Toe ek by my laaste ondersoek opdaag, het hulle gesê dat hulle moontlik 'n histerektomie moet doen, en dit is toe ek vir hulle gesê het: as ek dit nie hoef te hê nie, gaan ek 'n baba hê. '

Hoewel haar pa twyfelagtig was en sê: 'Maar jy het eers 'n man nodig', het Rebecca gekies om haar winste te gebruik om vir twee rondes IVF te betaal.

Rebecca is nou sewe maande swanger met wat haar ouers se eerste kleinkind gaan wees!

Almal is baie bly en maak gereed vir die nuwe kleintjie in die gesin. Rebecca en haar gesin wil egter toesien dat die baba nie bederf word deur die finansiële meevaller nie.

Haar ma het bygevoeg: 'Hierdie baba gaan op 'n normale manier grootgemaak word. Verjaarsdag? Ja. Kersfees? Ja. Dit is wanneer jy geskenke kry. Jy kry nie net dinge as jy dit wil hê nie. '

Die gesin, wat sedert 1994 die lotto speel, is baie gelukkig met hul geluk en kan nie wag vir die geboorte van hierdie baie gesogte baba nie.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »