Michael en Wes van TwoDads.UK gesels oor hul IVFbabble-oorname en hul ongelooflike nuus oor ouerorde!

Wat 'n week, eerstens 'n dankie aan al u 'Babblers' dat ons ons baie welkom laat voel het - veral vir die meeste van u wat nog nie voorheen met ons gewerk het nie, of selfs die kans gehad het om twee pa's voorheen met kinders te ontmoet. U het ons 'al die gevoelens' gegee (wat die oulike kinders blykbaar sê) - dit beteken dat ons geliefd en baie vaag gevoel het! In elk geval ...

Nie net was dit ons eerste IVF Babble-oorname nie, dit was ook die belangrikste week van ons familiegeskiedenis. Duke is gebore op 20/8/19 danksy ons ongelooflike Surrogaat, en ons ongelooflike vriend Francesca (ook 'n vrugbaarheidsverpleegster by CRGH, maar belangriker nog ons vriend) wat haar eiers aan ons geskenk het. Vir diegene wat ons plasings nie bewus is nie of nog nie gesien het nie, lui die Britse wet tans dat die vroue wat 'n kind baar hul wettige moeder is (ongeag biologie en omstandighede), en as sy getroud is, is haar man die kind se wettige vader. Ons moet dus aansoek doen om 'n ouerlike orde of 'PO', om ons kind wettiglik te maak deur die ouerlike verantwoordelikheid uit ons surrogaat te verwyder en dit aan ons toe te ken. Dit is baie eenvoudig, maar heeltemal Bonkers reg?

So op die 29th Jan, ons het die finale hofverhoor by die Worcester-landdros gehad om ons ouerbevel toe te staan.

Myself, Wes, Talulah en Duke het almal die reis onderneem om ons lieflike prokureur by die hof, Bev Jones van JMW Law, te ontmoet. Bev hoef nie eintlik daar te wees nie - sy wou eenvoudig saam met ons vier, aangesien ons sedert vriende van Talulah in 2016/2017 vriende was. Die hofklerk het ons CAFCASS-verslag, waarin ons ouerskapvaardighede geprys is, en die liefde wat ons vir ons kinders en familie betoon het, gelees na afloop van die huisinspeksie in Desember 2019. Die CAFCASS-beampte wat by ons huis aangekom het, het 'n besonderse week gehad en gehad 'n week voor Kersfees 'n paar ontstellende gevalle hanteer wat kinders van hul ouers verwyder en versorg word. Alhoewel sy natuurlik nie vir ons besonderhede verskaf het nie, het sy sigbaar daar gekneus, beskadig en hartseer gelyk, selfs met al haar ervaring. Ongelukkig is sake soos ons selde skaars - maar hulle word opgewonde oor die skryf van berigte soos ons s'n, en sy het ons selfs haar laaste aanstelling van die jaar voor haar Kerspersoneel gemaak, omdat sy geweet het dat haar werkjaar op 'n hoogtepunt sou eindig. haar glimlag. Dit het my beslis 'al die gevoelens' gegee.

Kinders wat deur vrugbaarheidsbehandeling behandel word en kinders wat aan dieselfde geslagspaar gebore is, is nooit 'n ongeluk nie; hulle is so desperaat, verlang na hulle, hulle word lief vir 'n duim van hul lewens, word elke dag styf vasgedruk, in soen gesit en snags omhels - selfs al het ek dit geskryf, het ek trane van my wange gespring en op my lessenaar geval terwyl ek dink aan die arme kinders 'n week voor Kersfees - weggeneem vir hul eie veiligheid.

Ons PO is binne enkele minute toegestaan, en ons ouerskap is weer geprys.

Hulle het 'n geskenk vir hertog (en Talulah) gehad wat deur die landdros aan ons oorhandig is, en ons het die geleentheid benut vir 'n feestelike foto onder die kruin. Ons is 'n familie. Terwyl ons dit alreeds geweet het, het die wet nou met ons saamgestem - my hart het vol gevoel en ons gesigte wys dit. Die geleentheid is ook verfilm as deel van 'n nuwe BBC-dokumentêre program wat in die somer vertrek moet word, so hou ons dop.

Hierdie week was 'n ontploffing, ons het nog 'n paar juwele vir julle almal, ons verfilm 'n Instagram- en Facebook-video vir julle almal, 'n bietjie 'Wie is ons?' video, en Talulah sal ook betrokke raak. En dan Sondag hou ons 'n samewerking met Dancing on Ice, terwyl die program uitgesaai word, terwyl ons gretig kyk na dieselfde geslagspaarskaatsers, die lieflike Ian H 'Watkins (van Steps) en Matt Evers, die ongelooflike Amerikaanse pro-skater. Bly dus ingestel.

Weereens baie dankie vir die liefde wat u ons getoon het, en vir al die wonderlike boodskappe van gelukwense - julle was almal super vriendelik. Sien julle almal baie gou ...

Michael, Wes, Talulah en Duke @ TwoDads.UK www.twodaddies.co.uk

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »