Help my mede-TTC-krygers deur Christina Oberon

Ontmoet asseblief 'n ongelooflike vrou - Christina Oberon. Hierdie dapper TTC-vegter het gesukkel deur die mees epiese vrugbaarheidsreis en help nou soveel ander vroue met haar nuwe boek, Hoop sterk.

Laat ons u aan Christina oorgee, sodat sy u meer kan vertel

Ek kom uit 'n gesin van elf kinders en is gelukkig sewe! Ek het op agtjarige ouderdom 'n tante geword en was aktief betrokke by oppas, luierwisseling en versorging van babas lank voordat ek selfs die middelbare skool bereik het. Ek het ook meer as 20 niggies en nefies. Ek was nog altyd omring deur swanger vroue, kinders en babas.

Met al die energie rondom my, is daar net verwag dat ek 'n vrugbare mirt sou wees, nie waar nie? Verkeerde!

As iemand op my troudag in 2014 vir my gesê het dat my persoonlike reis om moeder te word soos volg lyk, sou ek hulle nie geglo het nie:

Twee en 'n half jaar van nature probeer, drie sobadora-besoeke, een HSG, 12 maande akupunktuur met dieet en kruie, 'n verkeerde diagnose van 'n t-vormige baarmoeder, drie IUI's met clomid, een geïdentifiseerde adenomose, twee IVF-stimulasiesiklusse, twee eier herhalings, een verwydering van baarmoederpoliepe, een IVF-oordrag, een IVIG om subchorioniese hematoom te behandel, twee voortplantingsendokrinoloë, word gesê dat ek moet aanvaar dat ek nooit kinders “met my baarmoeder” sal hê nie, amper vier jaar in totaal, meer as $ 45 XNUMX, geboorte trauma, preeklampsie , baie trane en honderde gebede - om uiteindelik vir die eerste keer in my seun se oë te kyk.

En toe ek na sy groot, mooi ronde oë kyk, was dit die moeite werd

Sedert Kai gebore is, word my voortdurend vertel dat hy sielvolle oë het. As ek in sy oë kyk, glo ek dat dit altyd bedoel was om hom te wees - om te wag dat ek die betekenis en doel op my reis sou vind voordat ek my as sy moeder gekies het.

My man en ek het op 'n onvrugbaarheidsreis vertrek wat nie een van ons verwag of gekies het nie. Tussen al die mediese aspekte hierbo gelys, was die onuitgesproke, private oomblikke van die hart, alleen, in trane, afbreek, opgee, oorstroom met vrees en teleurstelling, my liggaam getwyfel en soos 'n mislukking gevoel. Halfpad deur ons bykans vier jaar lange stryd, het ek gekonfronteer met die keuse om toe te laat dat die ervaring my bitter of beter sou word. Die pyn en skuldgevoelens was ondraaglik en die gedagte van ander vroue wat dieselfde gewig dra, het my verder verpletter. Ek wou 'n verskil maak in die aanmoediging en bemagtiging van ander vroue in hul reis na moederskap, maar het geen idee gehad hoe dit sou lyk nie. Ek is opgewek om my geloof te steun en oorwinning te probeer vind deur beproewings, sodat ek begin skryf het oor die omvang van emosies wat ek deurgemaak het en die hoop wat ek wou beoog, alhoewel ek so baie hartseer oor my huidige situasie gehad het. Op 'n groot manier,

Ek het geskryf wat ek moes lees om my genesing te vind

Namate die maande aanhou, hoe passievoller het ek geword om my ondersteuning aan die TTC-gemeenskap te bied en die begeerte om skoonheid en grasie van donker plekke na vore te bring. Ek het voortgegaan om my ervarings en gedagtes te dokumenteer en het nie geweet waarheen dit sou lei nie, maar in Augustus 2019 het Hope Strong tot lewe gekom.

My boek gee erkenning aan wat ek voel een van die diepste kwessies is terwyl ek onvrugbaarheid hanteer

Die achtbaan van emosies wat 'n perspektief van hoop bied wat te midde van sulke kwaad so moeilik kan wees om te sien.

Daar is baie benaderings wat u kan kies as u onvrugbaarheid ondervind, maar my bedoeling is om 'n hoopvolle uitkyk te gee aan my mede-TTC-krygers.

Ondersteuning is so belangrik terwyl onvrugbaarheid in die gesig gestaar word en woorde hou meer krag in as wat ons besef

Ons gedagtes, gesproke woorde en wat ons deur middel van lees in ons geeste toelaat, kan 'n rol speel in die vind van vrede en gerusstelling tydens gesukkel, en dit is my wens wat my boek dit vir my lesers bied. Ek is so dankbaar vir die krag en genesing wat ek op die pad gekry het, en bly dankbaar dat ek in staat is om dieselfde aan ander te bied.

Ons is almal hiermee saam en daar sal tye wees dat iemand van alle hoop gedreineer is ... maar ek wil hê hulle moet weet dat hulle altyd myne kan leen.

Enorme liefde, Christina! XO

As u die boek van Christina wil koop, klik dan hier afgelaai word. U kan Christina ook volg op Instagram @hopestrongbook.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »