Sofia Vergara vs Nick Loeb en hul hartseer embrio-stryd

Die aktrise Sofia Vergara en Nick Loeb het moontlik in 2014 geskei, maar hul voortdurende embrio-stryd rommel voort

Die eks-egpaar is al 'n paar jaar in 'n bitter regsgeskil oor hul bevrore embrio's opgesluit.

Voordat hulle verdeel het, het hulle vroeër in 2013 embrio's gevries. Albei het 'n wettige dokument onderteken waarin gesê word dat geen van die partye die embrio's kan gebruik sonder die toestemming van die ander een nie.

Maar in 2015 het Nick 'n regsgeding in Kalifornië ingedien om die embrio's te gebruik. Die saak is in die hof gedaag, maar daarna het hy weer in die staat Louisiana probeer, wat embrio's as 'n menslike of 'juridiese persoon' erken. Daar word selfs gerugte dat Nick die twee vroulike embrio's Isabella en Emma benoem het.

Loeb voer aan dat as die embrio's gevries bly, hulle die reg tot 'n erfenisfonds wat in hul naam opgerig is, ontsê word.

Sofia het die tweede regsgeding suksesvol geblokkeer, maar in 2018 het hy weer probeer

Maar die nuutste in hierdie jammerlike situasie is dat 'n hof in Louisiana nou sy bewerings van die hand gewys het dat hy die reg het om te probeer om hulle tot lewe te bring, met die vermelding dat “Loeb geen ondernemings bedryf of 'n bankrekening in Louisiana het nie, ondanks Nick se dat hy “oral en nêrens woon”

Dit is een van 'n paar hoëprofielgevalle, waar paartjies met die beste bedoelings embrio's vries om later in die lewe 'n gesin te skep en dan verdeel voordat hulle op pad is na ouerskap.

Regsprofessor Sonia Suter het aan Forbes Magazine gesê dat gevegte oor embrio's 'n morele argument is, omdat “die meeste van die konflikte oor die disposisie van embrio's onderliggend is aan die vraag of die reg van een persoon moet voortbestaan ​​bo die reg van 'n ander om nie te skep nie.

Die advies is dus duidelik, as u IVF oorweeg om embrio's te vries, moet u veral die vorms wat u onderteken, lees

Op die oomblik sal u verstandelik gefokus wees op die IVF-prosedures en u maat, maar besluite moet geneem word om te verseker dat alle toekomstige moontlikhede gedek word.

Wat dink u van hierdie saak? As u in dieselfde situasie is, sou u gelukkig wees met u gewese maat wat u embrio's gebruik vir 'n toekomstige gesin saam met iemand anders? Sou u verkies dat die embrio's gevries moet bly of dat hulle vernietig moet word? Dit is almal ernstige en eng vooruitsigte, maar dit moet in ag geneem word.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »