Ek sal uiteindelik 'n moeder word, ek weet ek sal dit doen!

Die wêreld is op die oomblik nie in die huidige toestand herkenbaar nie - ek bedoel, wie sou kon dink dat ons oor die laaste hoender op die rak in die supermark gaan sit, of gaan soek na ewekansige winkels wat dalk 'n laaste pakkie parasetomol oor het . En wie sou kon dink dat ek uiteindelik sou ophou om die uitdrukking 'dit is net nie die regte tyd nie' as ek met vriende praat oor my miskraam en my desperate behoefte om 'n moeder te wees

Laat ek myself voorstel. My naam is Rebecca en 8 maande gelede het my IVF misluk. Dit het my uitmekaar geskeur. Ek was van plan om oor 'n paar maande met 'n nuwe ronde IVF te begin, maar daar is aan my gesê dat my planne sal moet wag. As 'n 38-jarige vrou hou ek nie van die woord 'wag' nie. Ek het nie tyd vir die woord 'wag' nie !! Ek is baie bewus daarvan dat die tyd opraak om 'n moeder te word. Ek kan egter nie toelaat dat paniek ingaan nie, anders sal ek self ontbrand.

Ek het baie gedink en gehuil sedert ek vertel is dat my behandeling weens die koronavirus opgeskort is.

Aanvanklik het ek gevoel dat die wêreld eindig en dat dit geen punt was om aan te gaan nie, maar toe, en ek weet dit klink kaasagtig, terwyl ek die trane afvee, trek ek 'n notaboek uit en begin 'n visie van my perfekte toekoms neerskryf. . As ek die woorde op papier neergesit het, het dit my eintlik help anders laat nadink. Miskien is dit alles die noodlot….

My nuwe denkwyse, wat ek graag met u wil deel, het my regtig gehelp en my die hoof gebied. Dit kan u ook help.

Miskien is die groter krag, wat ook al die krag is, om die wêreld op 'n beter plek in te bring as wat dit voor die coronavirus was, gereed om 'n mamma te word.

Dit was nie bedoel om die laaste keer te wees nie. Ek glo dit eers. Ja, dit is mal en eng en mense sterf op die oomblik, maar miskien, net miskien, as ons 'n greep op die nare virus kry en die wêreld weer begin draai, sal ons almal beter mense wees wat in 'n beter wêreld leef.

Daar sal 'n sterker gevoel van gemeenskap, liefde en ondersteuning wees. Na maande van sosiale distansie en isolasie, sal mense mekaar omhels en dankbaar wees vir menslike kontak. Hulle sal nie 'n glimlag, 'n handdruk of 'n knuffel as vanselfsprekend aanvaar nie.

Koffie saam met vriende het nooit so lekker geproe nie. As u deur die spyskaart in u gunsteling restaurant blaai as u 'n pragtige glas Malbec drink, sal dit die perfekte oomblik wees.

Daar sal meer bewustheid oor die planeet wees. Ons sal nie meer so vanselfsprekend aanvaar nie. Mense dink miskien twee keer daaraan om op vliegtuie te reis en kort afstande in groot 4x4's te ry. Die koolstofvrystellings sal verminder en die lug wat my baba inasem, sal skoner wees.

En kan u 'n prentjie na die winkel sien wanneer u loo-roll opraak en eintlik net 'n 4-pak kan pak! Wie sou kon dink dat sulke eenvoudige dinge soveel plesier kan skep?

Ek sal uiteindelik 'n moeder word, ek weet dat ek dit sal doen

Ek weet dit sal tyd en harde werk verg, maar as my baba uiteindelik opdaag, sal hy in 'n wêreld gebore word, met 'n groter gevoel van liefde, en vol mense wat dankbaar is om te lewe.

Mense het altyd vir my gesê dat ek swanger sal raak as die tyd reg is. Dit is 'n frase wat my altyd laat krimp en wil skree. Maar weet jy wat, ek dink dit was reg. As my IVF die laaste keer gewerk het, sou ek nou 8 maande swanger gewees het. Dit is uiteraard die beste ding ter wêreld om swanger te wees, maar ek sou my baba in 'n wêreld van chaos bring. My man werk in televisie en het net elke werk in sy dagboek gekanselleer. My ouers is oud en word aangesê om hulself onbepaald te isoleer en hospitale sukkel onder die druk van die toenemende virusslagoffers.

Dus, 'die regte tydsberekening', die frase wat my tot stilstand gebring het, het nou my hulpmiddel geword

Nou is dit nie die 'regte tyd' vir my om moeder te wees nie, maar my tyd kom, en as dit wel gebeur, sal dit perfek wees.

Terwyl ek wag vir die wêreld om beheer te kry, sal ek daarop fokus om na myself die beste te sorg as voorbereiding op die blou lug wat op ons wag. My man, alhoewel hy bekommerd is oor geld, het hy ons verband verloor. Werk sal uiteindelik optel, maar intussen stap ons saam, beplan ons etes noukeurig en eet goed. Ons het eintlik ook met mekaar begin gesels - iets wat ons nie besef het dat ons opgehou het om te doen nie.

Die wêreld sal binnekort 'n beter plek wees. Ek sal eendag 'n moeder wees, en die tydsberekening sal net perfek wees, soos ek hoop dat dit vir jou sal wees.

Rebecca

x

Hoe gaan jy op die oomblik? Ons sal baie graag van u wil hoor. Die deel van u verhaal bied soveel vertroosting aan ander. Laat ons gerus 'n reël by mystory@ivfbabble.com.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »