My gedagtes oor 'n moontlike oplewing in egskeidingsyfers deur mev. P

O, jy moet grap. 'N Boedel van 'n egskeidingsyfer? Nee. Dit moet soort nuus stop. Eerstens word my ivf-siklus onbepaald onbepaald onderbreek en nou is die kans goed dat ek uiteindelik so mishandel sal raak by my man tydens ons selfisolasie, dat ek uiteindelik van hom wil skei as ek uiteindelik 'vry' is?

Waar sal dit my laat? Nee, dit is 'n nuusverhaal wat ek nie wil glo nie. Ek moet iets doen om seker te maak dat my planne om moeder te word, op 'n soort baan bly, wat beteken dat die pa van my toekomstige baba baie getroud is met my.

Laat ons dus begin met 'n paar dinge wat die kenners sê oor die egskeidingsyfers.

Die top-egskeidingsadvokaat Barones Shackleton, wat Sir Paul McCartney beroemd in sy egskeiding met Heather Mills verteenwoordig het, het dit gesê:

“Die voorspelling onder egskeidingsadvokate is dat dit op grond van selfopgelegde inperking waarskynlik is dat die egskeidingsyfer sal styg.

Ag skat….

Volgens die Global Times in China, het egskeidingsyfers gestyg toe paartjies uiteindelik vry was, nadat die beperkings in die sluiting vroeër vandeesmaand in Xi'an, 'n provinsie in China, verlig is. Een amptenaar het die kwarantyn geblameer: ​​'Baie paartjies is al langer as 'n maand lank met mekaar tuis gebind, wat die onderliggende konflik veroorsaak het.'

Ag skat….

Aidan Jones, uitvoerende hoof van liefdadigheidsorganisasies, Verband hou, stem ook saam dat selfisolasie vir getroude paartjies kommer kan veroorsaak: "Ons verhoudings sal baie belangrik wees om ons deur hierdie ongekende tyd te laat kom, maar selfisolasie, sosiale distansie en kommer oor kwessies soos finansies kan dit ook onder druk plaas."

Ag skat….

Ek dink dit maak sin.

Wat doen ek om seker te maak dat daar nie 'n oorgang na huweliksverhouding binne die volgende 6 maande plaasvind nie?

Hoe kan ek nie toelaat dat die gewoontes wat ek voorheen vanweë die fisieke afstand wat ons eens gehad het, nie gewaar word nie? Om 24 uur by mnr. P te wees, beteken dit:

  • Hy laat die badkamerdeur oop as hy 'n bietjie begin.
  • Hy het 'n baie spierige werkstem as hy na sy kollegas skakel.
  • Hy peusel te gereeld deur die dag.
  • Hy slaap die middag en snork swaar (asof dit 3:XNUMX is)
  • Hy hou fyn dop en kyk hoe lank ek my hande was om seker te maak dat ek deeglik is.
  • Hy monitor my alkoholinname.

Dit is ons lewe onbepaald en daarom moet ek vinnig iets doen.

A bestudeer deur die Universiteit van Exeter, dat barones Shackleton steun, het tien belangrike vrae aan die orde gestel om te bepaal of u verhouding die toets van die tyd sal wees al dan nie.

Volgens Baronesesse Shackleton sal dit blykbaar voortgaan om hierdie vrae te vra:

Is ek en my maat 'n goeie pas?

Wil ons dieselfde dinge in ons verhouding en buite die lewe hê?

Is ons verwagtinge realisties?

Sien ons oor die algemeen die beste in mekaar?

Het ons 'n sterk basis van vriendskap?

Is ons albei daartoe verbind om deur moeilike tye te werk?

Werk ons ​​albei om ons verhouding lewendig te hou?

Voel ons albei dat ons dinge vryelik kan bespreek en probleme met mekaar kan bespreek?

Het ons elkeen ondersteunende ander om ons?

As ons te kampe het met stresvolle omstandighede, sou ons dan saamstaan ​​om dit deur te gaan?

Ek lees ook 'n aanhaling van Verhoudingspsigoterapeut Kate Moyle onlangs in The Independent.

'Kommunikasie is die sleutel. Probeer om so helder as moontlik met mekaar te wees. As u gefrustreerd of gestres is, probeer dan om 'ek'-stellings te gebruik om te kommunikeer hoe u voel. 'Ek voel' is baie anders as 'As jy x, ek x' of 'jy laat my voel', is dit baie maklik om in die blaamspeletjie te glip as ons gespanne is en dit help niemand nie. ”

Ek sal hierdie huweliksoorlewingstegnieke vir seker probeer. Ek is baie lief vir my man en ons is albei afgewyk deur nie net die toestand van die wêreld nie, maar die onsekerheid van ons toekoms as ouers, daarom het ons mekaar nodig. Ek is vasbeslote om nie een van die egskeidingsboomstatistieke te wees nie.

Ons sal bymekaar bly en gereed wees om ons vrugbaarheidsbehandeling te hervat, hand aan hand sodra ons die duime van ons kliniek af kry.

Ek sal advies en leiding van kundiges neem - ek sal kommunikeer, en ek sal myself die tien sleutelvrae stel om 'n ondersoek te hou oor dinge. Ek sal myself herinner aan 'n wonderlike man ten spyte van sy irriterende gewoontes. Ek kan selfs my metode probeer, deur myself net ruimte te gee deur in 'n ander kamer in te gaan en die deur toe te maak!

As u egter regtig sukkel, kyk gerus verband. Hulle het wel 'n paar goeie advies wat u moontlik kan vind. Gebruik intussen die TTC-gemeenskap as rugsteun. Ek het 'n paar goeie vriende op Instagram gemaak wat almal in dieselfde bootjie is as ons. Stuur julle almal soveel liefde aan.

Mev P

x
Het u reaksie gekry op 'n nuusverhaal waarop u u gedagtes wil deel? Sit 'n lyn by info @ ivfbabble.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »