Alex Reid ontsteld, maar versigtig oor die impak van die coronavirus op IVF

Alex Reid en sy vriendin Nicola Manashe is geen vreemdelinge vir die hartseer van onvrugbaarheid en mislukte IVF-siklusse nie

Die afgelope paar jaar het die egpaar drie siklusse van onsuksesvolle IVF gehad, een ektopiese swangerskap en drie miskrame, die mees onlangse in September verlede jaar.

Dit is dus met groot hartseer dat hulle 'n ander egpaar geword het wat drome van 'n gesin verwek het, nadat die regering aangekondig het dat bygestaande vrugbaarheidsbehandelings opgeskort is totdat die pandemie van die coronavirus tot bedaring gekom het om die hospitaalbronne te bevry.

Maar Alex, wat 44 is, en Nicola (34), sê dat hulle verstaan ​​hoekom dinge op die spel geplaas moet word en dat hulle in elk geval nie liewer enige risiko's wil waag nie.

Alex en Nicola het in Februarie op sosiale media aangekondig dat hulle op die punt was om hul vierde siklus van IVF te begin.

Maar nou aanvaar hulle die situasie.

Alex het in die Metro-koerant gesê: 'Ek word nie jonger nie, ek is 44 jaar oud. Ek wil nou 'n kind hê en ek kan soveel as moontlik geniet terwyl ek nog jonk is. Maar ek sal 'n kind hê, dit is net 'n vraag of ons vier embrio's in die vrieskas het. Dit is dus irriterend dat dit 'n bietjie langer sou wees. ”

Nicola voeg by dat dit ontstellend is omdat sy “geestelik, emosioneel en fisies bereid was om weer met die proses te begin”

'Uiteindelik verstaan ​​ek waarom die regering die prosedures gestaak het. Dit is nie 'n noodgeval nie. Ek wil eerder hê dat mense wat kanker het, chemoterapie ondergaan wat deur IVF gaan. ”

'Ek wil nie regtig die behandeling ondergaan as ek die toestand opdoen nie; daar is geen bewyse omdat dit so 'n nuwe virus is nie. Maar nadat ek soveel miskrame gehad het, weet niemand of ek die virus opdoen nadat hulle my embrio ingeplant het, of dit 'n miskraam gaan veroorsaak nie. ”

'Om eerlik te wees, ek wil in elk geval nie sulke soort risiko's neem nie. Wil ek die risiko loop dat my kliniek siek word, wat ongelooflik is? ”

Verbasend genoeg is Nicola baie positief in die lig van 'n stresvolle en ontstellende situasie

Sy sê dat sy baie geniet om nie deur IVF te gaan nie. 'As 'n vrou letterlik IVF deurloop, is dit 'n voltydse werk. Dit is al waaraan jy dink, jy haal dit asem, jy mediteer dit, jy eet dit, dus vir die eerste keer in vyf jaar voel ek net soos 'n normale persoon. Ek weet dit klink so dramaties om te sê, maar ek geniet dit om met vriende en familie te praat en om nie net oor my IVF te praat en net 'n koffie te drink en sjokolade te drink nie, om 'n bietjie ongesond te wees. ”

Alex doen nou sy moeite om waardering teenoor die NHS te toon deur deel te wees van die NHS-liefdadigheids single

Die single, 'n omslag van Hero deur Mariah Carey, is die idee van die voormalige Big Brother-huismaat, Simon Gross. Ales sê hy is geen sanger nie en het die ervaring 'cringey' gevind, maar sê dat hy 'n bietjie sang op toneelskool en in pantomime gedoen het en net wou doen wat hy kon om sy steun aan die NHS te betoon.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »