Na ons derde en laaste onsuksesvolle ronde van IVF, moes die lewe voortgaan

Ons wil dankie sê aan Carley, wat hierdie baie oop weergawe van haar gevoelens op die oomblik aan ons gestuur het. Dit is so kragtig, en ongelooflik vertroostend, ondanks haar hartseer, dat ander moet hoor dat hulle nie alleen is in hul stryd om swanger te raak nie.

Ons is seker dat daar duisende vroue en mans sal wees wat presies verstaan ​​hoe Carley op die oomblik voel, en aan elkeen wat die spanning ervaar, stuur ons u liefde.

Dit is Carley

Na ons derde en laaste onsuksesvolle ronde van IVF, moes die lewe aangaan. Waar of hoe weet ek nie? Maar dit doen. Ek weet ek wil iets anders met my lewe doen as ek nie 'n mamma wil word nie, maar wat ??? Die lewe waarin ek nou leef - voordat coronavirus oorgeneem het, is ek nie na wie ek wil teruggaan nie. Die lewe was bedoel om kinders daarin te hê, om te probeer voortgaan om te lewe dat die lewe nooit sal werk nie. Maar wat wil ek nog doen? Ek weet eerlikwaar nie.

Om 'n ander lewe te vind

Die gapende gat wat bedoel was om met 'n baba gevul te word om ons 'n gesin te maak, sal altyd in die lewe bly, want die baba gaan nie kom nie. Daarom moet ek 'n ander lewe vind, 'n lewe waar ek voel dat ek goed genoeg is, ek doen iets waarop ek trots kan wees en die mense in my lewe trots op my kan wees.

Op die oomblik voel ek asof ek net bestaan ​​en dat ek vasgevang is, dat ons nie leef nie. Ek werk voltyds om steeds nie geld te hê nie en ook nie die regte lewe te hê nie.

Die hartseer na mislukking

'N Pouse was baie nodig; ons 3de siklus het misluk en my kop was gemors en my hele wese was verlore. Ek kon nie op iets konsentreer nie, ek het van die een oomblik huil tot die kwaad die volgende, ek het nie geweet wat om met myself te doen nie.

U sien dat die probleem met my werk in 'n baie vroulike georiënteerde industrie is dat daar oral swanger mense is, en dit het net so gebeur dat my baas verwag het dat haar tweede baba terselfdertyd deur my finale siklus gaan. Daarby was die feit dat nie almal my situasie geken het nie; die konstante vrae, en 'is dit nie mooi en opwindend' nie, dra net by tot die massa emosies in my.

Ander mense se swangerskapsaankondigings

Onvrugbaarheid bring die ergste by u uit - u wil nie hê dat ander mense moet deurmaak nie, maar terselfdertyd is elke swangerskapaankondiging soos 'n skop in die baarmoeder - die leë nuttelose deel van u liggaam wat nie ' T doen ten volle wat dit veronderstel is om te doen, maar herinner u daaraan dat dit elke maand daar is sonder om te misluk !!

Toe kom koronavirus, en vir al die vrouens wat vloek, wat hul kinders tuis en tuis moet bly, wil ek bewe en skree dat hulle moet dink dat hulle gelukkig is dat hulle in die eerste plek kinders het. Ek is seker dat dit nie maklik is nie, maar glad nie daarmee het nie …… ?! Ek weet wat ek sou kies.

Kwaliteitstyd saam met my verloofde

Lockdown het my egter die kans gegee om tyd en ruimte tuis te hê met my lieflike verloofde. Ons was al vir lang wandelinge, ons het eindelose bak geëet wat ek gedoen het, en ek het so vet geword, dat ek nou sy kortbroek dra, want ek kan nie in myne pas nie, en selfs dié is effens styf !

My slaap het net beter geword - ek het die hele nag diep geslaap en wakker geword en opgewonde en gereed vir nog 'n dag. Ek het nog nie gekonfronteer met wat 'geen behandeling meer' beteken nie, maar ek het tot die punt gekom waar ek sterk genoeg gevoel het om dit miskien te doen.

Maar toe kom daar weer 'n aankondiging van swangerskap en dit het alles neergestort.

Xx

Dankie Carly dat jy jou storie gedeel het. Ons stuur soveel liefde en krag vir u.

Kontak gerus: sara@ivfbabble.com as u u verhaal wil deel

As u sukkel om die behandeling te beëindig en dit moeilik vind om die behandeling te beëindig, kontak ons ​​dan, dan kan ons u die ondersteuning vind wat u benodig.

Dit is die verhaal van Becca:

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »