'N Internasionale surrogaatreis deur José en Renato

Vir baie voorgenome ouers in Europa en in baie ander wêrelddele is dit nie moontlik om hul families deur surrogaatskap op te bou nie

Sommige van die redes hiervoor, miskien as gevolg van die regulasies en die wettige implikasies van swangerskap surrogaatskap in hul land, die onbereikbaarheid of tekort aan vroue wat swangerskapsurrogate aanbied en / of hul seksuele oriëntasie, verhinder hulle om opsies na aan die huis te volg.

Om hierdie redes en baie ander, soek beoogde ouers van oor die hele wêreld na opsies in die buiteland om hul drome van ouerskap deur surrogaatskap te bereik.

Namate die opsies vir internasionale surrogaatskap toeneem, bly die VSA steeds een van die veiligste bestemmings vir ouers wat internasionaal beoog om surrogaatskap te beoefen.

Die VSA het van die mees gevestigde regspraktyke en protokolle vir surrogaatskap, en beoogde ouers kan vertroos deur die feit dat hulle in die hande van sommige van die mees ervare vakkundiges sal wees. Dus, hoewel ander lande dalk na 'n finansieel goedkoper opsie lyk, bly die VSA steeds 'n ideale opsie vir baie voorgenome ouers wêreldwyd.

Ons het met voorgenome ouers, José en Renato, 'n paartjie van dieselfde geslag uit Portugal, gesels wat verkies om hul drome van ouerskap deur surrogaatskap in die VSA na te streef.

In deel een van hul reis openbaar hulle hul reis na ouerskap tot dusver en beskryf hulle hoe die totale proses van internasionale surrogaatskap in die VSA vir hulle was.

Jose en Renato, sal u ons van uself vertel. Hoe het u bymekaargekom, en wanneer het u besluit dat u gereed is om opsies vir gesinsbou te ondersoek?

Ons is albei in en om Lissabon, Portugal, en is meer as 3 jaar gelede deur 'n gemeenskaplike vriend aan mekaar voorgestel. Dit was 'n byna onmiddellike verbinding en ons het binne 4 maande na die ontmoeting saamgewoon. Omdat José alreeds 'n kind (Rafael) gehad het wat elke tweede naweek by ons woon, het hy baie vinnig vir Renato opgewarm, en dit was verbasend om te sien hoe die band so vinnig en natuurlik gegroei het. Ons sou sê dat dit die begin was dat ons regtig daaraan begin dink het om eie kinders te hê, wat ons saam in ons huis kon grootmaak wat al vol geluk en liefde was. Om kinders te hê, was iets wat ons besluit het ons wil doen, en die eerste keer dat ons op 'n meer ernstige manier oor die onderwerp gesels het, was op Desember 2017, op Renato se verjaardag. Dit sou ons sê, was die begin van ons wonderlike reis om te volg.

Wat het daartoe gelei dat u uiteindelik op die VSA besluit het om surrogaatskap te beoefen? Het u enige ander bestemmings oorweeg?

Toe ons uiteindelik besluit om kinders van ons eie te hê, was daar twee opsies vir ons: aanneming of surrogaatskap. Ons het die voor- en nadele van albei opsies oorweeg en ontdek:

Aanneming - Ons het gevind dat dit 'n baie goedkoper opsie vir ons sou wees, maar dit sou 'n baie lang proses wees, wat ons miskien jare geneem het. Dit was vir ons frustrerend, want in Portugal, hoewel aanneming wettig is vir gay paartjies, het ons na baie navorsing ontdek dat gay paartjies dikwels aan die einde van die aannemingslyste geplaas is. Vir ons as 'n gay paartjie het dit potensieel 'n nog langer wagtyd beteken, en weens ons ouderdomme hoef ons nie jare en jare te hoef wag om drome van ouerskap te bereik nie.

surrogasie - toe ons surrogaatskap ondersoek het, het ons ontdek dat hoewel hierdie opsie duurder kan wees in vergelyking, ons daarvan gehou het dat ons meer beheer gehad het oor die situasie en die besluitnemingsproses. Daar was ook soveel meer opsies as waarop ons kon besluit om seker te maak dat dit in ons persoonlike begroting pas. Dit was die belangrikste beslissende faktor vir ons om surrogaatskap na te streef.
Na baie navorsing het ons tot die gevolgtrekking gekom dat daar slegs twee lande is wat homoseksuele mans toelaat om kinders deur middel van surrogaatskap gebore te word, en dat ons albei name op die geboortesertifikaat van die kind is - die VSA en Kanada. Nadat ons ons soeke na die VSA en Kanada verminder het, het ons die voor- en nadele van elkeen afgeweeg.

In Kanada is surrogaatskap wettig, maar daar is geen vergoeding daarvoor nie. Hierdie opsie het in die algemeen ideaal gelyk, maar ons het gevind dat die wagtyd om 'n surrogaatwedstryd te vind te lank was vir ons. Ons het agtergekom dit is weens 'n tekort aan vroue wat slegs om altruïstiese redes surrogaatskap wou beoefen. Daarom was die VSA die oorblywende en mees ideale opsie wat oorbly, wat al ons kassies gemerk het.

Het u eers op u kliniek of agentskap besluit? Hoe het u besluit oor watter agentskap en kliniek u gaan gebruik?

Ons het ons agentskap gekies, Buitengewone opvattingseerste. Die manier waarop ons buitengewone begrippe gevind het, was toevallig toevallig. In die Portugese media gebeur dit dat die onderwerp van surrogaatskap periodiek bespreek word, maar ongelukkig nooit op 'n positiewe manier nie.

In Januarie van 2018 lees ons 'n artikel in 'n Portugese koerant, oor surrogaatskap in ander lande, en dat Buitengewone Begrippe (EG) in die artikel genoem word. Na die lees het ons 'n e-pos na EC gestuur, en dit was toe ons reis met EC begin het. Aangesien ons nie Engels-moedertaalsprekers is nie, was ons so bly om te hoor dat EC personeel het wat in Portugees gepraat het! Ons aangewese koördineerder was so verbasend met ons en die feit dat sy Portugees gepraat het, was vir ons so belangrik. Hierdie redes saam, dui op ons amptelike besluit om met buitengewone opvattings voort te gaan.

Wat die keuse van 'n IVF-kliniek betref, het ons geen idee gehad waar ons moet begin of waarna ons in 'n kliniek moet gaan soek nie en het ons hulp nodig met hierdie besluit. Ons wou 'n tweeling hê, en daar was nie baie IVF-klinieke wat bereid was om 2 embrio's na 'n surrogaat oor te plaas nie. Ons was so dankbaar dat ons koördineerder by EC ons voorgestel het Vrugbaarheidsvennote in Kalifornië wie ons uiteindelik besluit het, was die regte keuse vir ons as ons IVF-kliniek.

 

In deel 2 van hul verhaal vertel José en Renato hoe hulle hul surrogaat gekies het.

As u enige vrae het, hoekom u nie op Woensdag 13 Mei om 12 uur (EDT) by The Cope Talks aansluit nie | 5:XNUMX (UK) tyd wanneer ons paneel van ongelooflike kundiges sal praat oor surrogaatskap. Klik hier afgelaai word om gratis te registreer.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »