Die maak van kliniese heropenings billik vir privaat- en NHS-pasiënte

Vrugbaarheid in Oxford gesels met ons oor hul positiewe gesprekke met die Oxfordshire Clinical Commissioning Group, om seker te maak dat NHS-pasiënte steeds toegang tot enige behandeling het wat voorheen beplan is voor die Cover-19-epidemie.

“Die sluiting van vrugbaarheidsklinieke tydens die sluiting het duisende mense in die Verenigde Koninkryk beïnvloed wat hul vrugbaarheidsbehandeling moes onderbreek en nie weet wanneer die behandeling weer sou begin nie. Alhoewel die HFEA aangekondig het dat IVF-klinieke vanaf 11 Mei kan aansoek doen om heropen, hou baie NHS-pasiënte bykomende kommer.

Daar is bespiegel dat private klinieke voor NHS-klinieke kan open. Sommige pasiënte vrees ook dat hulle weens die vertragings nie meer in aanmerking kan kom vir NHS-behandeling nie, aangesien hulle nie nou aan die tydsberekening of ouderdomskriteria voldoen nie.

Ons moet toesien dat sowel privaat as NHS-pasiënte versorg word

As ons hierdie bekommernisse begryp, het ons as deel van ons COVID-19-beplanning probeer verseker dat die behoeftes van die NHS-pasiënte bevredig word. By Oxford Vrugbaarheid behandel ons beide privaat- en NHS-pasiënte, en dus, soos baie van ons sustersklinieke in die Vrugbaarheidsvennootskap, maak ons ​​oop vir almal.

Ons het vanaf 23 Maart, toe ons die eerste keer in kennis gestel is oor die sluitings, nou saamgewerk met ons CCG-vennote om seker te maak dat NHS-pasiënte steeds toegang kan kry tot enige behandeling wat voorheen beplan is. Ons is verheug oor die reaksie wat ons onder CCG's gesien het om te verseker dat NHS-pasiënte billik behandel word.

Byvoorbeeld, die Oxfordshire Clinical Commissioning Group (CRC), wat amper onmiddellik sy kriteria opgedateer het om pasiënte te help wat weens gesluitings onmoontlik sou wees om aan die normale beleidstyd te voldoen.

Die verlenging van ses maande

Dit sluit 'n verlenging van ses maande in die ouderdom by verwysing in (dit moet normaalweg voor die vrou se 35ste verjaardag wees), die afhandeling van die behandeling (gewoonlik moet die behandeling binne twaalf maande na die verwysing afgehandel wees) en die ouderdom van wag vir 'n eierskenker (weer) dit moet wees voor die vrou se 35ste verjaardag).

Baie van ons pasiënte was al op 'n lang en emosionele reis voordat hulle met IVF-behandeling begin. COVID-19 het verdere vertragings en angs bygedra. Ons is verheug oor die reaksie wat ons onder ons NHS-vennote sien, om aan te pas by die situasie en om besluite te neem om die beste pasiënte in hierdie tyd te help.

Dit is wonderlik om te sien dat die voorneme van mnr. Hancock gehandhaaf word - dat alle vrugbaarheidspasiënte billik behandel moet word en geen ekstra nadeel in die gesig staar as gevolg van die staking van dienste nie.

As u vrae het oor die ongelooflike Tim Child, Konsultant Ginekoloog en subspesialis in voortplantingsgeneeskunde en chirurgie en Mediese Direkteur van Vrugbaarheid in Oxford, kom môre saam met ons vir ons Cope Talks om 5:12 in die UK, XNUMX:XNUMX ons. Klik hier afgelaai word om te registreer.

Nog geen kommentaar

Kommentaar gesluit

Vertaal »