Deel 2 van ons reis na ouerskap deur surrogaatskap deur José en Renato

Hier, in deel 2 van hul reis, waar José en Renato ons vertel van die proses om 'n surrogaat te kies en die opgewondenheid om hul tweeling in Augustus 2020 te verwag

Hoe was die pasingsproses vir u en hoe het u u surrogaat verkies?

Die bypassende proses was oor die algemeen baie goed. Net soos om 'n IVF-kliniek te vind, het ons geen idee gehad waar ons moet begin of waarvoor ons in 'n surrogaat moet gaan soek nie. Die enigste ding wat ons geweet het, was dat die Amerikaanse surrogaat vergoed sou word, en dat ons 'n surrogaat moet soek wat binne ons begroting sou val.

Ons kon nie glo dat ons agentskap ons net na 'n dag ons perfekte surrogaatwedstryd gevind het nie! Dit het gebeur in 'n oogwink. En van toe af het die bypassingsproses baie glad verloop.

Het u surrogaat swanger geraak met die eerste embrio-oordrag?

Ja, ons surrogaat het swanger geraak met die eerste embrio-oordrag! Ons het twee embrio's oorgeplaas, en albei het eerste probeer - ons was so gelukkig !! Ons surrogaat het ons ook laat weet dat sy voel dat sy buitengewoon goed versorg word deur al die personeel in ons kliniek en natuurlik ons ​​IVF-dokter by California Fertility Partners - daarvoor was ons baie bly. As gevolg van die tydsverskil van Kalifornië na Portugal, kon ons nie self die embrio-oordrag bywoon nie, maar was verlig om te weet dat ons surrogaat versorg is.

Hoe het u agentskap u bygestaan ​​deur die surrogaatproses en hoe was u ervaring met buitengewone opvattings?

Die hulp van ons agentskap gedurende die hele surrogaatproses was en bly onoortreflik! Ons kon gedurende hierdie reis nie vir beter ondersteuning gevra het nie. Die ongelooflike span by Extraordinary Conceptions was altyd daar om namens ons te pleit en ons elke tree te help. Al was dit asof hindernisse in ons pad was, was hulle altyd daar. As ons terug sou gaan in die tyd, sou ons niks verander aan ons besluit om met Buitengewone Begrippe saam te gaan nie. Ons glo nie dat daar enige ander agentskap sal wees wat so ondersteunend en behulpsaam kan wees soos die personeel by EC nie. Ons sal nooit woorde vind om ons dankbaarheid te betuig teenoor al die personeel van Extraordinary Conceptions vir die bydrae om ons drome waar te maak nie. ️

Het u deur die loop van die proses familie- en vriendondersteuning gehad?

Om eerlik te wees, nie om te begin nie. In werklikheid het ons hierdie proses heeltemal op ons eie begin, met slegs een groot vriend wat ons besluit ondersteun het en vir ons daar was gedurende die hele reis - dit is dieselfde vriend wat ons drie jaar gelede voorgestel het. Verder in die proses het 'n paar meer familielede en ander vriende ook hul ondersteuning aan hulle begin wys, maar dit het tyd geneem.

Wanneer is u babas verskuldig? Het u 'n geboorteplan in plek?

Die geskatte vervaldatum vir ons babas is 2 Augustus 2020, maar aangesien ons 'n tweeling verwag, sal dit waarskynlik voor die tyd kom. Ons het nie te veel gedink aan 'n geboorteplan om eerlik te wees nie, maar ons het besluit dat ons albei in die kamer sal wees vir die bevalling, en ons surrogaat het ook saamgestem en is tevrede met hierdie plan. Alhoewel ons nie kan wag om ons babas in ons arms te hou wanneer hulle opdaag nie, is die belangrikste dat hulle veilig en gesond sal arriveer, en dat ons surrogaat ook na aflewering gesond sal wees.

Watter raad kan u gee aan ander internasionale paartjies wat pas begin met die surrogaatproses in Noord-Amerika?

Ons sal ander ouers wat voornemens is, sê dat die belangrikste ding wat u moet oorweeg voordat hulle op reis is, sorg vir hul finansies - dit is 'n duur proses om te gaan met surrogaatskap in Noord-Amerika. As u dit sê, is die proses in die VSA ook 'n proses waarin u weet dat u beskerm sal word deur die wette en praktyke wat tans bestaan, en dat u stap-vir-stap gelei sal word deur professionele mense met jarelange ervaring in surrogaatskap. Deur die loop van hierdie proses het ons altyd veilig gevoel dat ons ouerregte gewaarborg is, wat baie gerusstellend is en vir ons belangriker was as om elders deur hierdie proses te gaan, om moontlik geld te bespaar, maar waar ons nie dieselfde het nie. gevoel van veiligheid en beskerming.

Enige slotwoorde vir voorgenome ouers wat hul gesin-opsies oorweeg?

In Portugal waar surrogaatskap nie wettig is nie, was 'internasionale' surrogaatskap die enigste opsie vir ons in die opbou van gesinne. Ons wil hê dat voorgenome ouers moet weet dat hulle voorbereid moet wees op teleurstellings en onverwagte terugslae, aangesien geen reis perfek is nie.

Surrogaatskap is 'n lang proses en soms is die sterre nie van plan om in lyn te kom met die manier waarop ons wil nie. MAAR elke stap vorentoe is 'n reuse prestasie, en selfs al is ons kilometers en kilometers van mekaar af en die plekke waar die toekoms van ons gesin groei, kon ons nie meer dankbaar wees dat ons hierdie weg na ouerskap en ons drome van ouer word, sal uiteindelik uitkom.

Hou aan om José en Renato se reis op Instagram te volg by @ 2future.dads.in.Portugal

As u enige vrae het oor Jose en Renato se internasionale surrogaatreis, kontak die UK & Europe Client Relations Consultant, Hilary by hilary@extraconceptions.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »