Breanna Lockwood verwag met die hulp van haar ma wat haar kind baar

Breanna Lockwood, wat haar IVF-reis kronkel op Instagram, het onlangs geopen oor haar onkonvensionele vrugbaarheidsreis

Na vier jaar van mislukte IVF-siklusse, tree Breanna se ma, Julie (51), nou op as surrogaat en dra sy haar baba!

Breanna, 29, is sedert die huweliksmaat Aaron, die afgelope vier jaar besig om haar ervaring met IVF aanlyn aan te teken. Die paartjie het altesaam die pyn van sewe chirurgiese prosedures verduur, wat gelei het tot vier mislukte oordragte, 'n enkele en tweeling miskraam, sowel as 'n ektopiese swangerskap. Tydens hierdie reis het sy haar hartroerende reis en 'n magdom feitelike en nuttige inligting oor surrogaatse IVF op haar Instagram-rekening, @ IVF.surrogacy.diary, gedeel.

Om te sorg dat Julie vir ouma Julie in 'n goeie toestand was om as surrogaat op te tree, moes sy verskillende toetse doen

Breanna het 'n aantal dokters gevra of haar mamma as haar surrogaat kan optree en daar is altyd aan haar gesê dat die afsnyderdom 45 is.

Sy sê egter, “toe my dokter my ma ontmoet het tydens een van my afsprake, kon ek sien hoe sy wiele begin draai. My ma is 'n dubbele Boston-marathonloper en driekamp, ​​en lyk meer soos my suster. '

Julie het die embrio-oordrag op 25 Februarie ondergaan, en die baba is nou in November

Almal wat betrokke is, is heeltemal oor die maan. Breanna skryf: 'Dit was die mees unieke en ongelooflike ervaring om hierdie avontuur met my ma te deel.'

Die hele gesin poseer onlangs vir 'n fotoshoot van swangerskap waarin Breanna die man Aaron omhels terwyl sy haar ma se hand vasgehou het. Sy het die foto opgeteken, "Gemaak met baie liefde en 'n bietjie wetenskap ... my kind sal via die swangerskap na die wêreld gebring word, en die draer van hierdie klein wonderwerk is nogal 'n spesiale een: MY MUM.

My ma sal ons baba dra en baar. Die grootste ondersteuner in my lewe gee ons ons grootste seën. My pragtige mamma dra haar eerste kleinkind, my man Aaron en my biologiese kind, as 'n swangerskap. ”

Julie is een van slegs 'n paar vroue in die VSA wat as swangerskap surrogaat vir haar eie kleinkind opgetree het, maar met vooruitgang in voortplantingstegnologie wat binnekort kan toeneem

Nadat Breanna haar merkwaardige swangerskapsaankondiging gedeel het, het duisende positiewe boodskappe van gelukwense ontvang. Sy het onlangs gepos, 'ek wil net sê ons is absoluut oorweldig deur die liefde en vriendelike woorde wat ons ontvang het! Dankie uit die hart van ons harte! Nog nooit in 'n miljoen jaar het ek verwag om soveel aangrypende boodskappe van die hele wêreld te ontvang van vroue wat sukkel met onvrugbaarheid en verlies nie. '

Breanna het 'n laaste boodskap vir ander wat onvrugbaarheid gesukkel het

Sy wil ander aanmoedig om uit te spreek. “Moenie skaam wees vir jou verhaal nie; dit sal ander inspireer. ”

Wat dink jy van Breanna se ma wat as haar surrogaat optree? Sou u hierdie opsie self oorweeg? Laat weet ons op mystory@ivfbabble.com of deel dit op u sosiale media-rekeninge.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »