Word 'n mamma na die besteding van £ 60,000 + aan 17 rondes van IVF

Vir Kirsten Tuchli-Grainger (43) was dit nooit 'n opsie om haar drome om 'n baba te hê nie. Nou, na 17 rondes van IVF en meer as £ 60,000 in koste, is sy 'n trotse mamma vir 'n bonsende baba wat sy Kobe genoem het. Hy is op 4 Junie in die Universiteitshospitaal van Wallis, Cardiff, gebore en het 'n gesonde 8 £ 14oz geweeg

Met haar reiskoste en medikasie, sê Kirsten, 'n senior sakebestuurder by British Gas, dat haar gesin meer as £ 60,000 aan private vrugbaarheidsbehandelings in Griekeland en tuis in Wallis bestee het.

Na vele mislukte behandelings hier in die Verenigde Koninkryk, vertrou sy uiteindelik op dr. Steve Davies, oorspronklik van Tredegar, en wat nou 'n vrugbaarheidskliniek in Athene bedryf. Sy gee hom krediet vir haar sukses. 'Sonder om Steve in Griekeland te sien, weet ek dat ek nie vandag 'n mamma sou wees nie.'

'Om 'n mamma te wees, is ongelooflik. Dit is alles wat ek wou hê en meer. Ek wil hoop gee aan ander vroue wat dieselfde dinge doen as wat ek gedoen het. Ek wil ook hê dat hulle moet weet dat die behandeling buite die VK nie so eng is as wat dit lyk nie. '

Kirsten was 36 toe sy met haar man Simon Grainger, 'n voormalige rugbyspeler van Cardiff, trou. Hulle het besluit om 'n jaar na hul troue te probeer, en aanvaar dat hulle suksesvol sal swanger raak en dan weer terugkeer na die 'normale lewe'. Sy sê: 'Ek het altyd beplan om 'n gesin te begin 'n jaar nadat ek getroud is, en dan met my loopbaan voort te gaan. Hoe verkeerd was ek? Ek dink ek was 'n bietjie naïef en het gedink dat vrugbaarheidsprobleme net met ander mense gebeur het. '

Die tyd het getik

Sy is gediagnoseer onverklaarbare vrugbaarheid probleme op die ouderdom van 38 en was in 'n wedloop om die klok te slaan om haar gratis IVF-behandelings op die Walliese NHS te ontvang. “Die NHS is goed vir mediese noodgevalle, maar vir vrugbaarheidsbehandeling word u min of meer afgeskryf teen die tyd dat u 40 word.”

Dit voel vir haar asof sy 'op 'n tydstip is,' veral omdat die waglyste van die NHS so lank is. Sy en haar man het verkies om met 'n private IVF-kliniek op 39 te gaan. Dokters het gesê dat sy nie in staat was om dit te doen nie produseer baie eiers, en daarom kon hulle nie baie embrio's skep nie. 'Sommige vroue het byvoorbeeld 18 eiers en agt embrio's na een rondte en kan van hulle vries. Maar ek het nooit die luukse gehad nie. '

Na haar negende ronde van IVF het Kirsten swanger geraak, maar sy het op 6 weke 'n biochemiese miskraam opgedoen  (klik hier afgelaai word om meer te lees oor 'n chemiese miskraam)

Dit was 'n verwoestende slag. 'Dit was 'n keerpunt vir my. By die private kliniek in Wallis was dit 'n 'nommerspeletjie', en ek het geweet dat daar 'n ander manier was. '

Sy het gou verneem van 'n bygestane bevrugtingseenheid in Athene, Griekeland genaamd Embryogenese, en sy het hulle in September 2018 gebel. 'Van die oomblik dat Dr. Steve' hallo 'gesê het, het ek geweet dat ek 'n moeder sou word.

Kirsten was nie dadelik suksesvol nie en het 'n paar gely mislukte pogings, maar daar is aanbeveel dat sy 'n meer 'natuurlike' roete moet neem. 'Dit het beteken dat die eierversameling ooreenstem met my normale menstruele siklus. Daar was geen stimuleringsmedisyne of inspuitings betrokke nie. ” Hulle het ook verneem dat sy inflammasie en 'n bakteriële infeksie in haar baarmoeder gehad het, faktore wat moontlik inplanting kon voorkom. Sy neem die regte antibiotika en raak swanger op haar volgende siklus!

Dit het gewerk!

'My swangerskap was skitterend. Ek het geen siekte of moegheid gehad nie. Ek het daardeur gevlieg. Ek dink dit was God se manier om ons terug te betaal na die lang en moeilike reis wat ons deurgemaak het. ”

Haar kosbare baba Kobe, nou een maand oud, is die lig van haar lewe. Vervolgens beplan sy om 'n tweede kind deur IVF in Athene te hê. 'Ek weet dat dit baie geld was, maar as dit £ 100,000 gekos het, sou ons die geld van êrens af gekry het. Ons was desperaat om kinders te hê. ”

Die belangrikste is dat sy wil hê dat elke vrou moet weet dat dit veilig en effektief is om in die buiteland behandeling te kry.

Deur 17 rondes van IVF te gaan, is 'n oorweldigende hoeveelheid behandeling. Was u al verskeie rondes? Hoe het u geestelik en liggaamlik gehandel? ons sal baie graag van u wil hoor. Sit 'n lyn by info@ivfbabble.com

 

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »