Groeiende gesinne om belangrike insigte te gee oor die nuutste veranderinge aan surrogaatskap en skenkerpraktyk met hul webinars

Vyf maande gelede, op die elfde uur, is die Growing Families-konferensies in Londen en Dublin in Maart 2020 oor eierskenker- en surrogaatskap-opsies getrek, wat honderde sonder die inligting en konneksies waarna hulle verlang, gelaat het.

Vanaf Maart het ons span daarop gerig om enkeles en paartjies te ondersteun om grenssluitings, vlugkansellasies en reisbeperkings te navigeer om hul babas wat binnekort gebore word, te bereik. Ons het buitelanders gehelp met toegang tot en uitgang uit die VSA, Kanada, die Oekraïne, Georgië en Griekeland vir surrogaatgeboortes. Baie van ons voorgenome ouers het embrio's in oorsese plekke waar hulle eenvoudig nie tans toegang kan kry vir oordragte nie. Dit is 'n frustrerende tyd vir baie duisende.

Sommige mense wat IVF vir eierskenkers wil gaan reis, het hul hulp met papierwerk om internasionaal vir embrio-oordragte te reis.

Dit was 'n buitengewone tydperk, aangesien reëls en vereistes van week tot week verander het. Die Britse ministerie van buitelandse sake en die Statebond het papierwerk vinnig gevolg om nooddokumente te verskaf aan kinders wat via oorsese surrogaatskap gebore is. Sommige ander regerings het ook gehelp. Reisbeperkings bly egter vir baie 'n struikelblok.

Ons het egter 'n skerp toename in navrae van voorgenome ouers, veral enkel mans en vroue, gesien wat uiteindelik tyd aan hulself wil hê, en uiteindelik wil inspan om familie te skep.

Ons gewilde konferensies het dus verander in 'n reeks webinars van twee uur wat voortgaan om surrogate, ouers en hoopvolle enkellopendes en paartjies saam met kundiges van oor die hele wêreld te bring.

In sommige opsigte bied die webinar-formaat meer - die gemak van tuis kyk - die vermoë om vrae regstreeks te plaas - en die vermoë om van paneellede van oor die hele wêreld gebruik te maak.

Gedurende Augustus en September 2020 bied Groeiende Gesinne 'n reeks aan vier unieke webinars om belangrike insigte te gee oor die jongste veranderinge aan surrogaatskap en skenkerpraktyk in die VSA, die Oekraïne, Rusland, Georgië en Griekeland. 

Daar sal sprekers wees wat uiteenlopend is soos Amerikaanse sielkundiges, surrogate in die Oekraïne, Britse en Russiese advokate, en veral ouers, wat hoop bied deur hul verhale oor die suksesvolle navigasie van surrogaatgeboortes in hierdie tye te deel. 

On Vrydag 7 Augustus kan u vanaf 7:XNUMX tuis gaan sit met aandete op u skoot, terwyl ons webinar na Idaho en Kalifornië woon om te hoor van kundiges in die mediese, regs- en voorligtingsadvies. op Saterdag 5 September Neem 'n koffie van 10:XNUMX af, terwyl ons na die Oekraïne gaan om daar met kundiges te gesels, en hoor van ouers met onlangse geboortes in die Oekraïne. Die oggend van 12 September, besoek ons ​​kundiges in Rusland, Georgië en Griekeland, en praat met Britse ouers wat die onlangse surrogaatreise op hierdie plekke besoek het. 

Ons ouerpanele is dikwels emosioneel rou, maar is ontwerp om 'n volledige en eerlike prentjie te gee van IVF sowel as surrogaatreise. Ons hoop dat u by ons kan aansluit.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »