Mans wat mans ondersteun in "The Man Cave"

Bekendstelling van Kevin Button, stigter van The Man Cave, 'n webwerf wat gewy is aan die ondersteuning van mans wat met onvrugbaarheid gediagnoseer is. Hier praat Kevin met ons oor sy eie verhaal en hoe dit hom geïnspireer het om ander mans te help.

Toe ek 6 jaar gelede in daardie wagkamer gesit het, het ek nooit gedink ek sou wees waar ek vandag is nie ...

Dit het alles begin 8 jaar gelede, toe ek in 'n langtermynverhouding was, en na 'n jaar van probeer om 'n baba te kry, het ons besluit om na die dokters te gaan om hulp te kry. Ons het albei die gewone toetse ondergaan, maar ek is aangeraai om in die hospitaal af te gaan om 'n spermmonster te lewer.

Ek het destyds niks daaraan gedink nie - ek het 'die daad gedoen' ingegaan en huis toe gegaan. 'N Paar dae later is ek gevra om weer af te gaan om 'n hertoets te doen, en die ontvangsdame het my verseker dat hierdie dinge gebeur, niks om my oor te bekommer nie.

Raai wat, 'n paar dae later was die monster dieselfde as die eerste, 'n lae telling!

Dit is eers toe ek begin besef dat dit miskien ernstig is. Ek is na 'n uroloog verwys waar ek 'n operasie vir die opname van sperms ondergaan het om vas te stel wat die probleem was. Die uroloog het gesê dit is waarskynlik 'n soort verstopping.

Ek kan onthou dat ek uit die narkose gekom het, en die uroloog het ingekom en gesê dat die operasie 'n sukses was, maar dat hy geen spermsoorte kon opspoor nie !! Hy kon dit beter gesê het !!

'N Paar dae later het ek 'n afspraak met die uroloog gehad. Ek moes seker nie meer as twee minute in daardie kamer gewees het nie. Hy het my basies gesê ek het twee opsies: skenk of aanneming van sperms en daar is die deur !!!

Ek het daardie kamer dadelik verlaat, ek onthou dat ek gesê het: “hoe is dit moontlik? Ek kom uit 'n groot gesin met geen geskiedenis van so iets nie? ' Hy het gesê dit is geneties en ek is met Sertoli-sel-sindroom gediagnoseer.

Die volgende 12 maande was die slegste in my lewe

My verhouding met my vriendin het gebreek, ek het my woonstel verloor en weer by my pa moes intrek, en ek het dit oortollig gemaak !!! Triple whammy, en ek het die skuld gegee aan die verskriklike siekte genaamd Onvrugbaarheid.

Dit was moeilik om weer op my voete te probeer kom. Ek het heeltyd gewonder "watter vrou wil nou by my wees?" Ek het swaar begin drink, ek het geslaap en ek is skaam om te sê dat ek dwelms gebruik het. Ek het op afspraak gegaan, maar toe die onderwerp van kinders aan die orde kom, verander ek die onderwerp en blaas die vrou dan 'n paar dae later uit en verskoon dat ek eerder net vriende wil wees.

My lewe het beter geword toe my ongelooflike vrou, Nicci, my lewe binnegedring het!

Dieselfde het egter gebeur - ons het 'n heerlike eerste afspraak gehad, maar die kinderonderwerp is bespreek en 'n dag of wat later het ek haar vertel dat ek eerder vriende wil wees. 'N Maand het verbygegaan en ek het besef genoeg is genoeg. Ek het by myself gedink: "wat het ek om te verloor?" Ek hou van hierdie meisie! Toe reik ek haar uit en vertel haar alles, en die res is geskiedenis soos hulle sê ...

Na 'n jaar saam met Nicci (alias The Boss) het ons besluit om op ons vrugbaarheidsreis te gaan

Ons het twee pogings op die NHS gehad wat albei misluk het. Die een was IVF en die ander was ICSI. Dit was 'n hartverskeurende tyd, maar ons het mekaar albei en dit is wat tel. Ons besluit om 'n blaaskans te neem en 'n paar vakansie te hou. Toe trou ons! Ons is nou geestelik op 'n goeie plek en gereed om dit weer te gee, en is hopelik volgende jaar na Kalifornië om weer 'n poging aan te wend.

Dit was verlede November (2019) toe ek besluit het om 'n bladsy op Instagram op te stel met die naam “them_ancave”

Dit gaan oor die verspreiding van bewustheid rakende manlike onvrugbaarheid en geestesgesondheid, aangesien ek glo dat dit hand aan hand gaan. Na my diagnose is ek glad nie berading aangebied nie, en dit is al soveel jare so en daarom is ek so passievol om nasorg vir hierdie mans te kry!

 Ek het my neef in Desember 2019 aan selfmoord verloor en dit het my laat besef dat die lewe te kort is. Dit het my meer vasbeslote gemaak om 'n verskil te maak en uit te reik na soveel mans as wat ek kan.
My hoofdoel is om seker te maak dat mans die nasorg kry wat hulle regtig verdien nadat hulle hul diagnose gekry het, want vertrou my, ek was daar en ek het niks gehad nie. As ek die ondersteuning en sorg gehad het toe ek die eerste keer gediagnoseer is, sou dit 'n geweldige hulp gewees het en sekerlik net wat ek verdien ?!
As u gediagnoseer word met enige ander lewensveranderende siekte of gesondheidstoestand, word u gemerk en ondersteuning gegee, maar nie manlike onvrugbaarheid nie!
Ek het onlangs my eie webwerf opgestel https://them-ancave.co.uk met baie inligting vir ouens oor wat om te doen, waarheen om te draai, advies en leiding oor hierdie onderwerp, asook besonderhede van my pogings om fondsinsamelings te bekom. Ek beplan elke jaar 'n soort uitdaging om geld in te samel vir die Vrugbaarheidsnetwerk VK. Hierdie jaar probeer ek die 3 Walliese pieke-uitdaging.
As u 'n man is wat sukkel met u infertiliteitsdiagnose, moet u asseblief na my kom. U kan my ook op sosiale media volg. (Twitter- @them_ancave, en Instagram- @them_ancave)
Ons beveel wel aan dat u hierdie Cope Talks-episode saam met die uroloog Jonathan Ramsey oor manlike vrugbaarheid kyk.
https://www.ivfbabble.com/2020/06/cope-talks-episode-seven-male-infertility/

 

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »