Paris Hilton vries haar eiers op advies van pal en voormalige assistent Kim Kardashian

Paris Hilton en Kim Kardashian - werklikheids-TV-ikone, bekwame sakevroue en hegte vriende vir baie jare

Parys, wat die afgelope tyd baie in die media was toe sy 'n nuwe YouTube-dokumentêr oor haar lewe bevorder, Dit is Parys, onthul dat Kim voorgestel het dat sy haar eiers vries

Paris (39) het onlangs gesê dat sy 'geïnspireer' is deur Kim, wat vier kinders saam met die man, Kanye West, het. Op advies van Kim het sy besluit om haar eiers te vries net om druk op haar toekomsplanne om 'n baba te hê, te verwyder. Sy het 'n paar jaar gelede die prosedure ondergaan en kon nie gelukkiger wees met haar besluit nie.

Die DJ en parfuummagnaat het Sondag aan The Times gesê: 'Ek het 'n ongelooflike gesprek met Kim [Kardashian] gehad. Sy het my aan haar dokter voorgestel, en ek het haar so geïnspireer om dit regtig te doen. ”

Kim Kardashian is nie vreemd vir vrugbaarheidsbehandeling nie

Na komplikasies tydens haar swangerskap met die dogter North en seun Saint, bevrore sy haar eiers. Soos breedvoerig gedek is oor Keeping Up With The Kardashians; sy gebruik die dienste van 'n surrogaat vir haar derde en vierde kinders, dogter Chicago en seun Psalm.

Parys verduidelik dat sy nou baie meer in beheer van haar vrugbaarheid voel

'Ek dink elke vrou moet dit doen, want jy kan dit regtig beheer en nie dat' Ag my God, ek moet trou. ''

Parys reis gereeld na Ibiza, waar sy groot gehore en fooie aan DJ beveel by die warmste nagklubs daar. Sy beplan om haar reis te vertraag om aan die stigting van 'n gesin te werk.

Sy en kêrel, die beginneronderneming Carter Reum, is al 'n jaar saam. Terwyl hulle nog nie verloof is nie, sê sy dat hulle in die toekoms gepraat het oor 'intieme huwelike'.

In haar nuwe dokumentêr deel Parys ook haar onrus oor die fisieke en geestelike mishandeling wat sy ervaar het toe sy die Provo Canyon School, 'n skool vir ontsteld tieners, bygewoon het. Sy vertel dat sy en ander studente getref en verwurg is tydens haar tyd daar in die 90's. Dit spook haar tot vandag toe.

'Dit was veronderstel om 'n skool te wees, maar klasse was glad nie die fokus nie. Van die oomblik dat ek wakker geword het totdat ek gaan slaap het, het dit heeldag in my gesig geskree, my voortdurend gemartel. '

'Die personeel sou vreeslike dinge sê. Hulle het my gedurig sleg laat voel oor myself en my boelie. Ek dink dit was hul doel om ons af te breek. Ek het my waarheid so lank begrawe. Maar ek is trots op die sterk vrou wat ek geword het. Mense kan aanvaar dat alles in my lewe maklik vir my gekom het, maar ek wil die wêreld wys wie ek regtig is. ”

Nou wil sy 'n stem gee vir kinders wat mishandeling in koshuise ervaar het, en sy belowe om 'hierdie plekke af te sluit'.

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »