Vrou dra haar suster se baba en baar haar eie neef

Ons hoor soms van onbaatsugtige dade wat ons hartsnare regtig raak, nie minder nie as die verhaal van die 32-jarige Tara Moreton en haar suster, die 30-jarige Toni Smith

In 2012 het Toni met die behandeling van kanker teen kanker begin en daar is gesê dat haar behandeling haar onvrugbaar sou maak. Daarom het sy gekies om haar eiers gevries te hê, en dit was toe haar suster Tara haar vertel dat wanneer sy dit nodig het, haar toekomstige baba vir haar sou dra.

Agt jaar vinnig vorentoe en die wonderlikste geskenk wat 'n suster kon gee, het gekom in die vorm van baba Jenson, wat sy ouers 'n wonderwerk genoem het.

Toni het met die Daily Mail gesê dat drie van haar bevrore eiers bevrug is met die saad van haar man nou om 'n embrio oor te plaas na haar baarmoeder in Oktober. Dokters het gewaarsku dat daar net 'n 1 uit 4 kans op sukses was, maar ondanks alle kans, is Jenson gebore met 'n gewig van 6lb 5oz op 9th Junie.

Die gawe van die lewe

Tara, wat drie eie kinders het, het gesê: 'Ek kan nie begin om mense te vertel hoe trots ek is op my suster om 'n moeder te wees nie'

Baba Jenson is 'n week en half vroeg gebore na 'n 20-jarige kraam by haar suster. Toni en haar man, die 29-jarige Ashley, pas nou tuis in die West Midlands, en pas hul aan by die gesinslewe.

Toni het gesê: 'Jenson is ons wonderwerk. Ons is altyd dankbaar vir wat Tara gedoen het. Dit is moeilik om woorde uit te druk hoe dankbaar ons is en hoeveel trots ek vir my suster het. ”

Op sosiale media het sy bygevoeg: "Nie 'n dag wat verbygaan waar ek nie dink dat ek die gelukkigste persoon is wat loop nie, omdat sy 'n suster gehad het wat sy deurgemaak het, sodat ek en Ash ons droom kan bewaarheid."

'As ek na hom kyk, dink ek dat selfs al het jy net die helfte van die moed wat jou tante het, die lewe verpletter.'

'Ek kan nie verduidelik hoeveel liefde ek vir hierdie klein man het nie. Vandag is dit 'n oomblik in my lewe dat ek nie gedink het ek sou hê nie. '

Is u nou 'n trotse moeder wat 'n lang, taai en 'nie-konvensionele' pad volg? Ons sal so graag u verhaal wil hoor. Stuur vir ons 'n lyn by mystory@ivfbabble.com

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »