Dr Hector Izquierdo van IVF Spain beantwoord vrae aan ons lesers.

Baie dankie aan dr Hector Izquierdo van IVF Spanje vir die beantwoording van vrae aan ons lesers.

PGT-toetsing - sou u sê het hierdie toets? (Ek is 42 en is op die punt om my eerste ronde aan te pak)

IVFS: Ja, ons sal u om twee redes sekerlik aanbeveel om PGT te doen: 1 - om die suksessyfer van die oordrag te verhoog (op u ouderdom ongeveer 1 van elke vyf embrio's lewer swangerskap) 5 - u verwyder die spanning om getoets te word aan chromosomale siektes ( downsindroom) tydens die swangerskap.

Om meer oor PGT te lees, klik op hierdie artikel

Is dit die moeite werd om NK-selle na 'n paar mislukte inplantings met goeie embrio's na sekondêre onvrugbaarheid te kontroleer, of is dit nie algemeen wanneer die eerste geboorte ens. Goed verloop het nie (huidige ouderdom 41)?

IVFS: Ek sal dit beslis nagaan. Hhoë NK-selvlakke kan die inplanting beïnvloed. En daar is eintlik 'n terapie om dit te behandel - 'n NK-selbiopsietoets.

Om meer oor NK-selle te lees, klik op hierdie artikel

Ek het nog nie my IVF-ronde begin nie, maar doen nou my ondersoek. Ek lees oor dag 5-embrio's en dag 6-embrio's. Wat is die verskil?

IVFS: Daar is geen bewese verskil tussen embrio's van dag 5 en dag 6 nie.

Om meer te lees oor dag 5 en 6 embrio-oordragte, klik op hierdie artikel

My man is gediagnoseer met 'n swak spermkwaliteit. Kan u ons asseblief vertel wat ons kan doen. Is daar aanvullings wat u kan aanbeveel?

Om die spermkwaliteit te verhoog, beveel ons altyd aan om die ejakulasie frekwensie te verhoog. Wat aanvullings betref, is bewys dat vitamien C en E goeie resultate het.

Om meer oor sperma te lees, klik op hierdie artikel

Ek is 43. Wat moet my AMH-vlak wees as ek my eie eiers moet gebruik? 

In reproduksie-medisyne is daar geen kookresep nie! Elke geval is anders, maar ek sou sê dat die beste ding is om beide die AMH-toets en die follikel saam te tel.

Om meer oor AMH te lees, klik op hierdie artikel

Kan u regtig die kanse op sukses verbeter met 'n voorbereiding van drie maande - gesond eet en leef, of gaan dit eintlik net oor geluk?

Goeie gewoontes kan altyd die sukses van 'n oordrag of stimulasie verbeter.

Om meer te lees oor voorbereiding vir behandeling deur 'n gesonde lewe, klik op hierdie artikel

Ek het 3 miskrame gehad. Ek dink nou daaraan om kliniek te verhuis. As u na u toe kom, wat sou u doen om te verseker dat dit nie weer sou gebeur nie? (Ek is 37 en het PCOS)

In u geval sal u u immuunstelsel en u bloedstolling beslis dieper ondersoek.

Om meer te lees oor miskraam, klik op hierdie artikel

Ek was geskok dat my embrio nie ingeplant het nie. Hulle het gesê dat my voering in orde was, en dat die embrio goed gelyk het, so soos u kan sien, is ek verlore. Waarom sou 'n gesonde embrio nie op 'n volkome gesonde voering inplant nie?

Ek is regtig jammer om dit te hoor. Om u te help, sou ek sê dat u die perfekte pasiënt is vir 'n implantaatvenstertoets (ErMap). Die kaart vir die ontvangs van die endometrium is 'n gepersonaliseerde toets om die ontvanklikheidstatus van die endometrium tydens die implantaatperiode te diagnoseer. ER Map laat presiese tydraamwerke toe om die hoogste endometriale ontvanklikheidsmoment te identifiseer, wat die kans op inplanting en swangerskap verhoog.

Om meer te lees oor die mislukking van inplantasie, klik op hierdie artikel

Om die span van IVF Spanje nog vrae te vra, gaan hierdie naweek na hul stand by ons aanlyn vrugbaarheids-ekspo. Klik hier om gratis te registreer. 

 

 

 

 

 

 

 

Nog geen kommentaar

Los Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Vertaal »